sekani PC se zvukovou kartou C-Media 100
Moderátor: CageJ
- Copik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
sekani PC se zvukovou kartou C-Media 100
mam takovy problem....koupil sem si zvukovku 5.1 a ted se mi zacal komp lagovat ve hrach...kdyz sem ale vyndal zvukovku tak pohoda.kdyz sem ji dal zpet tak se najednou prestalo sekat ale to jsem nemal nastaveny eqalyzer.tak sem se chtel zeptat jestli se to muze byt tim ze sem v biosu nevypl integrovanou zvukovku nebo mi to nestiha procak....CPU 900MHz GK GF64MX440 512MBram SD a zdroj jen 200W. poradi nekdo prosim?dekuji...
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: sekani PC se zvukovou kartou C-Media 100
tim ze si nevypl integr to nebude , probleme budou spise drivery ci umisteni karty v PCI , GK mas AGP?do jakyho slotu si cpal tu zvukovku?Copik píše:mam takovy problem....koupil sem si zvukovku 5.1 a ted se mi zacal komp lagovat ve hrach...kdyz sem ale vyndal zvukovku tak pohoda.kdyz sem ji dal zpet tak se najednou prestalo sekat ale to jsem nemal nastaveny eqalyzer.tak sem se chtel zeptat jestli se to muze byt tim ze sem v biosu nevypl integrovanou zvukovku nebo mi to nestiha procak....CPU 900MHz GK GF64MX440 512MBram SD a zdroj jen 200W. poradi nekdo prosim?dekuji...
- Copik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: