obnova dat po reinstalaci?

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Beny
Nováček
Nováček

obnova dat po reinstalaci?

Příspěvek od Beny »

nazdarek, reinstaloval jsem necekane win xp sp2 a stihl jsem si udelat akorat zalohu prog files,docum. and set. ,wind., no o programy mi nejde az na postu outluku a icq mel jsem tam dost odkazu tak jsem se chtel zeptat jestli to de obnovit??? dekuji
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

pokud jsi instaloval windy na zformatovany HDD, tak ne
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: obnova dat po reinstalaci?

Příspěvek od pavduf »

Beny píše:nazdarek, reinstaloval jsem necekane win xp sp2 a stihl jsem si udelat akorat zalohu prog files,docum. and set. ,wind., no o programy mi nejde az na postu outluku a icq mel jsem tam dost odkazu tak jsem se chtel zeptat jestli to de obnovit??? dekuji
Z toho, co píšeš, jsem pochopil, že sis zazálohoval Document and settings a v tom případě, tam najdeš i poštu outlooku.
Toshiba Satellite
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

napis, co vsechno chces obnovit, posta by mela jit v pohode, databaze ICQ (historie), oblibene odkazy internetu taky...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Beny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Beny »

ne ne neformatoval jsem , akorat po nove instalaci defragmentoval v norton systemu .jde mi hlavne o postu outluku a adresar outluku , a pak jeste jsem zapomel heslo do icq :( , mam zalohy document and set.,win. a prog.files, ale nemuzu to tam najit jako outluk najdu ale postu jako .eml tam nikde neni??? znamy mi doporucil ze mam vzit barta a prejmenovat zpatky zalohu na normalni winy a vsechno od tama vycucat skopcit nektere veci z registru a pak to zase prehodit... akorat mam strach jestli se v tom nezamotam :D ... nebo je nejaky lepsi osvedceny zpusob???
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Jakou verzi outlooku si mel? Kdyz si zapomel heslo k ICQ, mas asi smulu, ale melo by jit vytahnout z databaze ICQ
http://www.tomdownload.com/utilities/se ... covery.htm
http://www.alpinesnow.com/icq.shtml
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Beny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Beny »

Ahoj, tak jsem skusil toho barta a vsechno se podelalo (chyba cteni z disku) tak do tretice reinstalace :D ... no uz jsem dokonce nasel vsechnu postu z outluku i adresar :wink: takze aspon outluk ... zkousel jsem ten pasword rek. je to dobra vecicka ale odhesluje vzdycky jenom toho posledniho nainstal. uzivatele ... stacilo by mi i to jedno prvni pismenko ja uz bych si nejak vzpomel ... nejak jinak to nejde?
TomAker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomAker »

Heslo do ICQ zjistíš podle tohoto návodu http://www.icq.com/help/view_faq.php?faq_id=4315

Funguje to tak, že postupuješ podle pokynů a do tvé e-mailové schránky dorazí pár ověřovacích zpráv. Poslední zpráva obsahuje nové heslo. Ale předpokladem je, že jsi při registraci zadal svou e-mailovou adresu.
Jinak myslím není moc šancí jak heslo zjistit.
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W
Beny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Beny »

jejky diky ja jsem tam tedka byl a oni mi heslo poslali na meil :D parada ted uz muz vsechno smazat nic uz nebudu potrebovat z tach starych winu tak jeste jednou diky vsem za rady !!!
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“