Ahoj,
blíží se Vánoce, takže plánuju koupi sluchátek. Bezdrátová se mi jeví jako nejlepší řešení, protože nechci být vázán při poslechu hudby drátem k pc. Nevím akorát jaké. Jako hlavní negativum tohoto typu sluchátek považuji vyměnu baterek, ale narazil jsem na dobíjecí Sony MDR-RF850RK. Nejsou špatné, ale radši bych značku Koss nebo Sennheiser pracujících na podobném principu. Bohužel jsem na žádné nenarazil. Proto prosím o pomoc a nějakou tu dobrou radu...
Dík
Sluchátka - bezdrátové
Moderátor: CageJ
- pajlot
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pajlot
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pajlot
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- jessie.james
- Začátečník

ja ti muzu z vlastni zkusenosti poradit jen to, aby jsi se bezdratovym sluchatkum vyhnul velkym obloukem, protoze vypadavaji. kabel je proste kabel. pokud si navic myslis, ze budes kuprikladu sedet pohodlne v obyvaku, sluchatka na hlave a jejich vysilaci zakladnu mit treba u compu, tak to te taky zklamu, protoze ten prenos je pres zdi mistnosti zkresleny. proto jsem taky bezdraty prodal a vratil se ke klasice.
- pajlot
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- jessie.james
- Začátečník

- spirit64
- Mírně pokročilý

já se nespálil, ale zkoušel jsme u kamaráda thompsony a fakt nic moc, zvuk po odchodu z pokoje občas vypadával, o dva kroky už nehrál skoro vůbec, rozhodně bych si je nekoupil. Drát, drát, drát ! Když už, tak se zkus kouknout po nějakých modrozubých, možná by na tom byly líp jak s dosahem tak s kvalitou zvuu, myslí mže ovislink nebo airlink něco takového nedávno uvedl a hrálo to dobře.