Kdyžtak si zavolej na helpline.
Call of Duty 2
Moderátor: Baneshee
- honny
- Středně pokročilý

Tak to máš nějakej divnej originál... Nedával si někomu CD-key?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vždycky jsem říkal, že novou akci z II. sv. bych mohl hrat každej mesíc, ale co je moc, to je moc
Tohle je opravdu přehnany - totalní masakr a akce, žadny "pomalejší" mise, nic v klidu. Vše probíhá šílene rychle, že si človek vetsinou ani nevšimne, co vlastne delá. Alespon kampan za rusáky, teda. Dost by me zajímalo, kdo tam daboval spolubojovníky, videl bych to na 5. třídu zvláštní školy, hrozny hlasy.
Snad bude další část hry zajímavější...
Snad bude další část hry zajímavější...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Thellwin
- Administrátor

Nebude ... ted jsem dodělal kampaň za Amíky a dělam zase něco za Brity, takže předpokládám, že už se blížím ke konci ... a imho se to celou hru jenom stupňuje. Spousty nepřátel, že se člověk občas bojí vystrčit hlavu. Žádný originální mise, dalo by se říct, že všechno to už bylo i v jedničce. Jedna z mála, která se mi líbila (ale spíš jenom část) byla ta za Amíky, kde člověk z vodárenský věže s odstřelovačkou likvidoval minometčíky útočící na vesnici.Sentenced píše:Snad bude další část hry zajímavější...
A nejhorší věc jsou ty skripty ... ta hra je jima přímo prolezlá. Když to člověk hraje a nemá žádnej zásek taky si toho ani nevšimne, ale ve chvíli, kdy musí některou misi opakovat několikrát, tak zná místa na který když šlápně tak vylezou další Němci nazpaměť. Není tam žádná replayabilita.
Goldnoob team proud member!
- Deathwalker
- Začátečník

newim co si o tech narocich mam myslet na moji sestave na rozliseni 1024*768 na medium detaily(Dx9) s 2x AA a Anisotropnim sem mel stezi 10FPS. az na rozliseni 800*600 (s dx7 a bez niceho) se hra stala trochu hratelna. ale dorazilo me to, ze se pokazde ( zacatek za amiky D-DAY, ale i parkrat pred tim) po kliknuti pro start mise zcerna obrazovka a vypne se mi cely komp. po o5ovnem zapnuti pc, po skandisku a vjeti do windows mi to vyflusne ze je system po zavazne chybe. newite co s tim? zkousel sem najit nejakej patch ale nepostestilo se mi.
diky za help
diky za help
Zákl. Deska: ASUS P5LD2 i945P | Procál: Pentium D 805 2.66@3.2GHz FSB533@640MHz BOX(56C)| Paměti: A-Data II 2x256MB 533MHz | HDD: Seagate Baracuda 20GB 7200 ot./min. | Removable HDD: old Seagate 2GB | Grafárna:ASUS EXTREME X700 400/700@440/840 MHz |
Zvuk: SB Live! 5.1 | CD/DVD -RW: ---No dvd-ROM---:-((( OS: Wokna XP Profi SP2
3DMark03 - points(default)
3DMark03 - points( OC )
Zvuk: SB Live! 5.1 | CD/DVD -RW: ---No dvd-ROM---:-((( OS: Wokna XP Profi SP2
3DMark03 - points(default)
3DMark03 - points( OC )
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
s dohranim cod 1 jsem s napetim ocekaval cod2..zakoupil sjem special edition a nainsatloval a zacal hrat....
ze zacatku me hra velkice bavila..ale postupem casu, stale stejne dokola...spinace,scripty atd.
zadny originalni napad
ted hraju posledni kampan za amiky a brzy bude konec..dohravam to uz jen ze setrvacnosti
hraju na nejvetsi obtiznost(veteran) ale mzuu rict ze nekdy hjsme se zapotil..opravdu nekdy obtizne
jakjo treba posledni misse za Brity,kdy vam umre ridic jeepu a vy jste na takovem placku,kde jsou dokola hradby a nanich se jak vyskocite z auto objevi nemci a zacnou strilet.
hral jsme to asi 100 a hledalk nejlepsi ukryt jak je dosatat,pozdeji uz jen jak prezit...nakonec se mi to podarilo
jinak hraju na 1280*768 2AA antistrop...DirX9 textury vse HIGH stiny vseho sync. yes atd a FPS je vrozmezi 25-59(kdyz koukam na nebe tak i o zdibicek vic)
asi nejnarocnejsi na grafiku byla mise kde jste byli v doem a strileli z okna na blizici se nemce(za brity) a pak prijel obrnenej vuz...tam jsme se nemohl ani hnout ,tak jsme vse snizil na LOW a jel jsme na 11-16FPS temer nehratelny ale poi teto misi jsme se vratil zpet na me puvodni nastaveni a vse je OK (zatim)
ze zacatku me hra velkice bavila..ale postupem casu, stale stejne dokola...spinace,scripty atd.
zadny originalni napad
ted hraju posledni kampan za amiky a brzy bude konec..dohravam to uz jen ze setrvacnosti
hraju na nejvetsi obtiznost(veteran) ale mzuu rict ze nekdy hjsme se zapotil..opravdu nekdy obtizne
jakjo treba posledni misse za Brity,kdy vam umre ridic jeepu a vy jste na takovem placku,kde jsou dokola hradby a nanich se jak vyskocite z auto objevi nemci a zacnou strilet.
hral jsme to asi 100 a hledalk nejlepsi ukryt jak je dosatat,pozdeji uz jen jak prezit...nakonec se mi to podarilo
jinak hraju na 1280*768 2AA antistrop...DirX9 textury vse HIGH stiny vseho sync. yes atd a FPS je vrozmezi 25-59(kdyz koukam na nebe tak i o zdibicek vic)
asi nejnarocnejsi na grafiku byla mise kde jste byli v doem a strileli z okna na blizici se nemce(za brity) a pak prijel obrnenej vuz...tam jsme se nemohl ani hnout ,tak jsme vse snizil na LOW a jel jsme na 11-16FPS temer nehratelny ale poi teto misi jsme se vratil zpet na me puvodni nastaveni a vse je OK (zatim)
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasim.kaimaster píše:Je to řežba, lidově střílečka, co ste čekali, pro člověka kterej pracuje celej den a pak se chce odreagovat je to vynikajici hra, pro lidi co cumi do kompu celej den je to nuda.
Od her jako je COD nebo MOH bych čekal neco mírně jinyho než jen "řežbu" a "střílečku". Na to si můžu zapnout Serious Sama nebo Painkiller, COD k tomu bohužel temer zklouznul. Je to přehnany. Nepřátelé nabíhaj na smrt jak praštěný...
COD2 je pro me velky, velký zklamání.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

To ale neznamená, že by na tebe měli napřátelé nabíhat jako trotlové bez sebemenšího pudu sebezáchovy. Spolubojovníci jsou ještě vcelku ok, krejou se atd. ale to co občas předvadí nepřátelé nad tím zůstává rozum stát. Jako příklad uvedu jednu situaci -> jsem za kulometem v okně a kropím prostor před sebou, jsou tam kamenný zídky. Němci se na jednom místě rozhodnou přelézt zídku a deset za sebou jich tam chcípne pod mojí palbou, ale ta zídka by asi jinde přelézt nešla. Myslíš, že tohle by bylo možný i v normální válce ? Jako akce je to našláplá, ale 2.Sv je tam jenom jako kulisa ... v Serious Samovi, kterého tady Sent zmínil to bylo skoro to samý. Ale tam to aspoň sedělo.kaimaster píše: ...
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chovaní NPC v takovehle hre me nezajima, co se hybe musi chcipnout. Rikam ja sem celej den v praci, a kor kdyz me nekdo s pracovnich kolegu nas... a jsem unavenej pracovne, tak todle me vzpruzi a nezkoumam kdejakej pixel.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
- Thellwin
- Administrátor

Nevím, jestli jsi hrál toho Serious Sama, ale pokud ne, tak to je ideální hra pro tebe ... v CoD2 tisíc nepřítel v jedný úrovni nenajdeš. A nebude tě to ani zdržovat blbostma umísti bombu na tank atd. Tam jde skutečně jenom o to sejmout co se hejbe ...kaimaster píše:Chovaní NPC v takovehle hre me nezajima, co se hybe musi chcipnout. Rikam ja sem celej den v praci, a kor kdyz me nekdo s pracovnich kolegu nas... a jsem unavenej pracovne, tak todle me vzpruzi a nezkoumam kdejakej pixel.
Ale jak je vidět, ta každej od tý hry asi čekal něco jinýho, někomu to vyhovuje, někomu ne. Co je lepší já objektivně posoudit nemůžu.
Naposledy upravil(a) Thellwin dne stř 30. lis 2005, 14:16, celkem upraveno 1 x.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, na tenhle nazor a pohled máš samozřejmě právo a nikdo ti ho nebere.kaimaster píše:Chovaní NPC v takovehle hre me nezajima, co se hybe musi chcipnout. Rikam ja sem celej den v praci, a kor kdyz me nekdo s pracovnich kolegu nas... a jsem unavenej pracovne, tak todle me vzpruzi a nezkoumam kdejakej pixel.
Já holt naopak od takovyhle hry očekával, že se budu občas bát vystrčit za barákem hlavu, aby mi ji nekdo neustřelil. Jediny čeho se u tyhle hry bojim je, aby me netrefili 160x za vterinu, pač pak bych uz opravdu pošel
Tohle mega akční pojetí už neni pro me, ale jak je videt, tak svy fanoušky si to najde a pokud jich bude víc, tak je mi jasny, jak další díly dopadnou (alespon se o ne nebudu muset vůbec zajímat)
- Slezman
- Středně pokročilý

tohle podepisujuSentenced píše:Ale jo, na tenhle nazor a pohled máš samozřejmě právo a nikdo ti ho nebere.
Já holt naopak od takovyhle hry očekával, že se budu občas bát vystrčit za barákem hlavu, aby mi ji nekdo neustřelil. Jediny čeho se u tyhle hry bojim je, aby me netrefili 160x za vterinu, pač pak bych uz opravdu pošel![]()
Tohle mega akční pojetí už neni pro me, ale jak je videt, tak svy fanoušky si to najde a pokud jich bude víc, tak je mi jasny, jak další díly dopadnou (alespon se o ne nebudu muset vůbec zajímat)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Swat
- Mírně pokročilý

Sice to sem asi nepatří,ale neodpustím si napsat,že v pařbách s tématikou WWII je u mě zatím nepřekonaný vítěz HIDDEN & DANGEROUS 2!Série COD je fajn,ale přijde mi to dělaný jen tak naoko,na efekt z prvního hraní,hotovo konec,ovšem HD 2 je (pro mě) pecka,ke který se vždy rád vrátím.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
souhlasim se SWATe.ze hd2 je asi jedna z nejlepsi wwII gamesek,a je to ceska hra!
ale je uplne neco jinyho hrat hd2 a cod..v codu jde oto zabit vse a
ale v hd2 muzes zabit ale i nemuss muzes se tam odplizit a vcelku hratelnost je lepsi,vice moznosti,vetsi inventar atd..kdo hral vi ocem mluvim
ale cod,moha jsou taky dobry
jen se rekl ze jsme cekal vic,nejen hru na grafiku!
ale je uplne neco jinyho hrat hd2 a cod..v codu jde oto zabit vse a
ale v hd2 muzes zabit ale i nemuss muzes se tam odplizit a vcelku hratelnost je lepsi,vice moznosti,vetsi inventar atd..kdo hral vi ocem mluvim
ale cod,moha jsou taky dobry
jen se rekl ze jsme cekal vic,nejen hru na grafiku!
- Slezman
- Středně pokročilý

jasně pánové, je to opravdu tak, CoD je na efekt a na mulťák, na nic jiného. Ovšem jak vidíte, narůstající bombastičnost stále účinkuje.
Nechávám si tuhle hru na předvánoční čas a to jen kvůli nostalgické vzpomínce na 12/2003 a hraní prvního dílu
Nechávám si tuhle hru na předvánoční čas a to jen kvůli nostalgické vzpomínce na 12/2003 a hraní prvního dílu
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No, já jsem včera přetrpěl dalších par misí a tahle FPS je další příklad, že tešit se na základě preview a screenů absolutně nemá smysl. Je to fakt slabota, myslim, že náš pes ma lepší AI
než germáni v tyhle hře. Co ztrací na AI vyrovnávaj počtem, to je pravda, ale to už tu hru nezachrání - právě naopak.
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Ty potrebujes hry ako: Serious Sam2, Doom3, Painkiller, mne to pomaha ked ma naserie sef.kaimaster píše:Chovaní NPC v takovehle hre me nezajima, co se hybe musi chcipnout. Rikam ja sem celej den v praci, a kor kdyz me nekdo s pracovnich kolegu nas... a jsem unavenej pracovne, tak todle me vzpruzi a nezkoumam kdejakej pixel.
Ale CoD by mal obsahovat prvky reality, to od neho ludia ocakavali.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
celkem by me zajimalo..ale nevim jestli zalozit dalsi tema nebo mzueme pokracovat sem
popripade prosim presunout,nebo upozornit abych zalozil nove tema
napsiyte kdo mate co Graphics card ajake bylo vase FPS.
FPS bych rozdelil na 3 body...1.bod..tam bych napsal vase minimalni FPS a popripade kde(jestli si pamatujete)
2.bod Vase prumerne a po celou dobu hrani FPS
a 3.bod..VAse NEJvetsi FPS..( a popripade zase v jake misi ci kde
na zaver snad jen jaka Grafika..jestli ji nemate v popisu
a na jake rozliseny adetaili..nemusite vypisovat vse..
udelam tady mensi formular aby to nemusel kazdy opisovat. asatci jen copy-paste
doufam ze to neni debilovina..kdyz jo tak sorry
popripade prosim presunout,nebo upozornit abych zalozil nove tema
napsiyte kdo mate co Graphics card ajake bylo vase FPS.
FPS bych rozdelil na 3 body...1.bod..tam bych napsal vase minimalni FPS a popripade kde(jestli si pamatujete)
2.bod Vase prumerne a po celou dobu hrani FPS
a 3.bod..VAse NEJvetsi FPS..( a popripade zase v jake misi ci kde
na zaver snad jen jaka Grafika..jestli ji nemate v popisu
a na jake rozliseny adetaili..nemusite vypisovat vse..
udelam tady mensi formular aby to nemusel kazdy opisovat. asatci jen copy-paste
doufam ze to neni debilovina..kdyz jo tak sorry
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: