ekvalizery v prehravacich
Moderátor: CageJ
- crashPC
- Mírně pokročilý

ekvalizery v prehravacich
u vsech prehravacu mam problem s nastaveni ekvalizeru - pokud basy nebo vejsky vyzhavim nad +2db u nekterejch pisnicek zacinaj chrastit vejskace, mozna i stredaky. musim tedy charakteristiku nastavi snizeni opacnejch tahel... ne ze by mi to vadilo ale je to dost psycho kdyz to vlastne nemuzu prizhavit... kdyz pridam hlasitost s ekvalizerem v "defaultnim stavu" hraje to ok....
- NobodyLovesMe
- Začátečník

ono se to asi násobí,čím vyšší hlasitost,tím je to horší.A možná je lepší upravit ekvalizér na ovladači zvuk.karty,tam se to děje vlastně hardwarově a mělo by to s tím nastavením fungovat všude,přehrávače mají svůj soft ekvalizér,který funguje jen při přehrávání v něm.Další věc je ta,že každý takový přehrávač může víc zkreslovat,proto bych raději ladil přímo v ekvalizéru,který má pod sebou ovladač zvuk. karty.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- spirit64
- Mírně pokročilý

přesně tak. Já mám VAPU / Sonata, zvukovka na nf3 250GB 8mikanál, a ta má v nvmixeru vcelku použitelný ekvalizér, hlavně nenastávají problémy s ekvalizéry jako např. v winampu a spol, kde se přehrávač nepodrřídí citlivosti karty a pak to dopadá jako u tebe
. To že zekvalizovaný zvuk z přehrávače je zkreslený, o tom bych ani nepochyboval
dokonce mám pocit že ty popisky ekvalizéru nesedí
- crashPC
- Mírně pokročilý

mrkvosoft a spol... jj vyresilo se to tim - nastaveno primo v ovladacich, a kdyz chci ekvalizovat v mediaplayeru, tak proste misto abych nekde pridal o 2db, tak proste vsude jinde o 2db uberu, takze vlastne toho 2db vystupku docilim taky, jen musim malinko prizhavit hlasitost, to je logicky... jen me teda dost vytaci ze je to vlastne temer k nicemu, nebo jen na paradu a na hrani s cudlikama