Manli Geforce fx 5700 ultra

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
vaskez
Začátečník
Začátečník

Manli Geforce fx 5700 ultra

Příspěvek od vaskez »

Nazdar aka je tato karta oplati sa z bazara za 2700 sk?na nete ju neviem vobec najst od manli,ani na manli stranke neni ,nevie niekdo niaky odkaz kde by som su onej mohol precitat a pozret si ju.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Manli Geforce fx 5700 ultra

Příspěvek od sh »

vaskez píše:Nazdar aka je tato karta oplati sa z bazara za 2700 sk?na nete ju neviem vobec najst od manli,ani na manli stranke neni ,nevie niekdo niaky odkaz kde by som su onej mohol precitat a pozret si ju.
no ona vypada celkem jako kazda jina 5700U ale ma mnohem horsi pameti , takze budes rad, ze pojedes na defaultu.. 2700sk tj 2k kc? hm to by bylo lepsi mozna si prihodit a skocit do 6600 tj novy technologie , moznost OC a ve finale mas vysi vykon nez u 5700u
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Dle mého skromného názoru nemá cenu kupovat žádnou grafickou kartu nVidia s označenín FX. Dlouho by ti nevydržela, jak je psáno nademnou, raději kup něco novějšího.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Tahle karta od tohohle výrobce za tuhle cenu je imho nesmysl - za tuhle cenu koupíš použitou 5900-ku, ale ještě líp novou 6600-ku, která pošlape určitě líp :wink:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“