jj takhle je to myslim daleko lepší ... opteron 146 je jiné kafe než 144 ... 146 má stále pořádný TcaseMax (taky není důvod aby za ty peníze neměl) AMD rychle pochopilo že dobrými 144 by si lezlo do zelístanat630 píše:...
opteron 144 je vlastně o chlup pomalejší 3700+ ale s takřka identickýma schopnostma takže OK ...
Deska: Abit kdyby byl tak určitě litovat nebudeš ... jestli ho neseženeš tak hold vem Lan Party ultra-D ... pasiv se dá vyřešit rozříznutím chladiče ACFreezera je tu tu vněkolika threadech ... mám to také a funguje to najedničku akorát to hold jsou dalších 600+ trocha zručnosti ...
RAMky: A-DATA 2x1GB se ale dělaj
Grafika: neboj brzdit to určitě nebude
Chladič: OK zalman není špatný ale není moc zajímavý ale jestli se ti líbí tak proč ne ...v současnosti je ale nabídka opravdu veliká takže je z čeho vybírat
HDD: samsungy jsou stále OK i když nejsou na tom výkonově špičkově jsou tiché ... pokud ho seženeš tak není rozhodně špatná volba ... pokud ne tak Hitachi (hlavičky jsou slyšet při startu apod.) nebo překvapivě ty nový westerny který jsou tiché, nejchladnější a výkonově jsou natom překvapivě velice dobře ...
CASE: třeba
Zdroj: ani tim taganem bys neuděla nějakou významější chybu ale měl jsem na vyzkjoušení hodně podobných zdrojů a enermax to vyhrál ... tagan měl o chlup horší hodnoty a hlavně učinnost zdroje by měla být nižší (to sem neověřoval) ale i tak b byl OK ... ale enermax je špička
Vypalovačku: LS ? no ja nevim kamarád má liteona ale moc sním spokojen neni (jako s kvalitou a rychlostí vypalování) takže pak jsou ještě draýší .... ale já myslim že je to taková přebytečná věcička krom toho to děsně trvá apořídit mechaniku můžeš kdykoli zatim bych zůstal v klidu u toho LG4167