Prosba o pomoc
- goldir
- Nováček

-
Prosba o pomoc
Prosím o pomoc pri problému ve Windows 98. Uložil jsem na HD několik kapitol filmu z DVD ve formátu .vob. Při pokynu : "otevřít v programu..." jsem ale omylem zadal nesprávny program, a nevšim jsem si, že je zaškrtnuto políčko :"vždy použít daný program". Teď se počítač snaží všechny soubory ve formátu .vob automaticky otevírat nesprávně nastaveným programem-tudiž je neotevře. Prosím o radu, jak toto nesprávne nastavení změnit. Dekuji.
- zzz4
- Nováček

-
- Half-Death
- Začátečník

Re: Prosba o pomoc
Podrz Shift a zmackni prave tl. mysi, objevi se tam "Otevrit v..." - pokud tam nepujde zatrhnout checkbox, pak to budes muset udelat pres Moznosti slozky a Typy souborů, vyhledat nazev nebo zkratku, kterou to dostalo (nejlepe vytvoris novy typ s priponou VOB a vyskoci dialog, ze _neco_ priponu uz pouziva) a najdes v seznamu to _neco_ a upravis ty asociace.goldir píše:Prosím o radu, jak toto nesprávne nastavení změnit.
- mistr
- Nováček

-
Zdravim. V přehrávači Power DVD mi nejdou spustit soubory _.vob a _.bup;
napíše mi to chybu: The hardware accelerated decoding function provided by your display card is unavailable for selecti.
nevím co s tim.. mohl byste mi někdo prosím poradit jestli potřebuju něco stáhnout nebo co s tim je?? díky
Tomáš
napíše mi to chybu: The hardware accelerated decoding function provided by your display card is unavailable for selecti.
nevím co s tim.. mohl byste mi někdo prosím poradit jestli potřebuju něco stáhnout nebo co s tim je?? díky
Tomáš