Caw mam problem ako mam zosietovat 2 PC medzi sebou vsetko som dal spravne ale nejde to !!
Na jednom PC mam Win XP HE a na druhom WIN XP neviete ako to treba spravit ked dak hodte mi neaky navod please.
Siet
Moderátor: Don
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Technický dotaz: spojils to kříženým kabelem ? 
Jinak jestli tam máš SP2, pak by mělo stačit spustit Průvodce vytvořením sítě /nebo jak se to jmenuje/ a je to, aspoň mě se to tak podařilo (2 PC - přes router, jeden XP SP2 Prof., druhý XP SP2 Home)
btw: osobně bych to viděl na sekci Sítě, Modemy, internet....., a imho se to tam již 1000x řešilo
Jinak jestli tam máš SP2, pak by mělo stačit spustit Průvodce vytvořením sítě /nebo jak se to jmenuje/ a je to, aspoň mě se to tak podařilo (2 PC - přes router, jeden XP SP2 Prof., druhý XP SP2 Home)
btw: osobně bych to viděl na sekci Sítě, Modemy, internet....., a imho se to tam již 1000x řešilo
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Siet
Na WXP prof zapni zjednodušené sdílení a nejlpepší je pustit průvodce, jak psal JH.KINLEY píše:Caw mam problem ako mam zosietovat 2 PC medzi sebou vsetko som dal spravne ale nejde to !!
Na jednom PC mam Win XP HE a na druhom WIN XP neviete ako to treba spravit ked dak hodte mi neaky navod please.
Pokud ale nejsi připojen do netu, tak vypni firewally na obou PC a mělo by to jít.
Toshiba Satellite