kartridge, plnění ?

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Jimmbo
Nováček
Nováček

kartridge, plnění ?

Příspěvek od Jimmbo »

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli se vyplatí plnit kartridge popřípadě co hrozí, určitě bude nejlepší kupovat nové ale to není finančně pěkné. Mám HP deskjet 5550, kupování neoriginálních kazet jsem úpně zavrhnul.
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

tak jde o to kolik stoji original kazeta...ale u hp to je vetsinou pres litr,kdezto fefil kit stoji vetsinou par stovek...takze se asi vyplati jit do refilu a doplnit si to sam....ja mam o neco starsi kousek DJ940c a doplnuju si ji sam a zatim nebyl vubec zadny problem...akorat blbnou ty cidla urovne hladiny inkoustu v kazetach,ale to je normalni
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Měl jsem HP 840C a plnil jsem černou bez problémů ale barevná se mě moc nezdařila mělo to nějaký divný barevný nádech, teď mám HP5550 a kupuji recyklované kazety třeba barevná vyjde kolem 500Kč (originál stojí kolem 850Kč) ještě jsem viděl katalog jedné firmy kde byla barevná kazeta do HP5550 něco přes 300Kč a ještě můžu prodat prázdnou kazetu k recyklaci.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
TomAker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomAker »

Mám HP DJ 640C a plním jak černou, tak barevnou. Černá barva je nejlehčí na naplnění a nedá se na ní nic zkazit :D Barevný zásobník obsahuje tři barvy a měl jsem problém, že mi jedna barva zaschla. Zkoušel jsem vyčistit trysky, ale stejně mi netiskla. Zásobník jsem musel vyhodit :(
Jinak černý zásobník přežil už tři naplnění a tiskne pořád dobře.
Pokud si dáváš pozor, tak je lepší plnit si kazety pomocí refilkitu sám. Inkousty v sadě mají dobrou kvalitu.
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W
ki_cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od ki_cz »

Je tam vekly cenovy rozdil mezi jiny tiskarny?
Jimmbo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jimmbo »

Tak to každopádně proč myslíš že tiskárny na kartrige stojej pár tisícovek poněvač to té firmě vrátíš na kazetách. a stačí si srovna ceny tiskáren a je to.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“