problem s bluetooth

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
glooom
Nováček
Nováček

problem s bluetooth

Příspěvek od glooom »

zdravim vsetkych neviem ci to mam pisat tu alebo do sekcie k windowsu ale budiz. kupil som si bluetooth od yakumo s ovladacami wincomm. mam problem pripojit sa na telefon resp. z telefonu na comp

stale mi to hlasi usb device not recognized - unknown device. problem urcite nie je v ovladacoch od bt pretoze na inom kompe mi to bezi. mam dojem ze windows robi nejaky problem s usb ovladacami

pouzivam winxp sp2.

prosim o radu ako sa toho zbavit a spojazdnit bluetooth
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

1) XPsp2 maj svoje ovladače, možná se to s nima pere i když by nemělo :?
2) problém s ovladači USB? pokud máš nainstalovaný ovladače k desce a/nebo ostatní zařízení na USB funguje, tak by to timhle bejt nemělo
3) kdy ti to hlásí "usb device not recognized - unknown device"?
4) Obecně postup by měl vypadat tak, že po připojení BT adaptéru by se tě wokna měly zeptat na ovladače, dodat jim widcommy (restartovat) a vše bývá ok
glooom
Nováček
Nováček

Příspěvek od glooom »

dobre tak pekne po poriadku

zasunul som bt do usb a win sa spytal na instalaciu, tak som dal next - nainstalovali sa mi default ovladace
potom som zobral cd s original ovladacmi wincomm a nainstaloval som ich
windows bez problemov rozpoznal bt a automaticky ho zapol (modra ikonka bluetooth s bielym znakom)
tak som zapol bluetooth na telefone, a dal hladat moje zariadenia, nasiel som zariadenie teda moj pocitac, tak som nan klikol a dal som poziadavku aby mi ho pridalo medzi moje zariadenia a vtom sa wo windows v tray zobrazi nasiel sa novy hardware, zacal ho instalovat a vzapeti hodi hlasku ze je nainstalovany, po par sekundach mi vybehne hlasku usb device is not recognized - malfunctioned

na druhom pocitaci to vyzeralo tak, ze ked vybehla ta ikonka v tray o najdeny noveho hardweru, tak sa este doinstalovali nejake sucasti ako hid a pod.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“