Josko píše:MW je dobre az na to ze je strasne jednoduche, tuning mohli uplne zrusit a mohli tam dat viac aut ako Lanborghini, Ferrari, Porsche atd. ako napr. v nfs 3,4,5. A nevidim vyznam "free roaming" - chodit si len tak po meste, fakt divne.
Tak jsem si to dneska koupil, a různé "Time trial", atd., jsou fakt děsivě jednoduché, člověk to udělá napoprvé o 10-15s pod limit.
Nejde tam někde nastavit větší obtížnost? Jinak je to ale docela zábavná věc, aspoň nějaká změna oproti FPS.
Woyta píše:Zhruba kolem 1/3 to zacne byt celkem zabavne.
Zkusím, vydržet U takového Quake 4 se mi to nepovedlo, po 1/2 dohrané jsem skončil, bylo to potom pořád stejné.
Na NFS MW mi ale vadí fyzikální model auta, zejména po nárazu se to chová hodně podivně, v podstatě se nedá cca 10 sekund jet rovně i když jsem předtím zastavil. Chtělo by to nějaký patch..
radekhulan píše:Na NFS MW mi ale vadí fyzikální model auta, zejména po nárazu se to chová hodně podivně, v podstatě se nedá cca 10 sekund jet rovně i když jsem předtím zastavil. Chtělo by to nějaký patch..
Je to prostě arkáda, od které nemůžeš očekávat realné chování auta jako třeba v LfS
patrix píše:Berte to tak, ze jde o zabavu, ne o realitu
potíž je že NFS MW není moc zábavné po celou dobu hraní ... dokonce naopak s tím jak máte lepší a lepší auto tak PC viditelněji podvádí ale ani to mu nestačí aniž bych se moc snažil na speedtrapu ji ujedu i o 600km/h uplně poslední soupeř byl vyloženě trapnej
takže zábavu v NFSMW nehledej ... je to nuda a hlavně nelogická arkáda od začátku do konce ...
S tím gamepadem se to mimochodem ovládá hodně dobře, podstatně lépe než s klávesnicí, a kvůli jedné hře se mi nechce na stole válet další obludu (=volant).
u téhle hry je to jedno ... do simulace to má daleko ... na gamepadu se ale hraje lépe než na klávesnici já osobně to hrál na volantu (neumím si představit hrát závodn hru jinak) ale kupovat volant kvůly týhle arkádě ?! ... .... určitě ne
1) gamepad - skusil som, ale nebudem ho koli MW kupovat
2) keyboard - ako malo staci k tejto hre...
3) wheel - tato hra na volant rozhodne robena nebola! V 3/4 som presedlal na key.
jsem teď asi tak v půlce - kariéra 50% a musím říct, že mě to celkem baví. ne že bych u toho vydržel sedět celej den ale sjedu si vždycky jednoho nebo dva borce na blacklistu. ze začátku s puntem nic moc ale teď jezdím s porsche (asi cayman nebo co) a výborný. už mam upgradovanej podvozek na ultimate takže sedí jak přikovaný.
A co se týče hysterie o dohrání celý hry s puntem. no jeslti si dobře vzpomínam na nfsu (1) tak tam jsem si na začátku koupil civic a postupným vylepšováním jsem s ním stačil hondě s2000 a skylinu takže bych v tomhle mínus neviděl
co mě ale trochu "trápí" jsou policajti. je s nima sranda, prča, legraci i fuška ale nas*re mě, když mě předede, zabrzdí a ... zeď. o těch HOVADECH v džípech co jezdí v protisměru a nedbají přednosti je škoda psát.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64 Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
no NFSU bylo trochu jinak dělaný a Honda Civic bylo asi nejlepší auto v celé hře ... předokolka takže držela jak přikovaná a pekelně rychlá
MW je trochu o výkonu aut .. ale je prostě nesmysl abys Puntel dohrál tuhle hru což je možné ale ve skutečnosti je to prostě k..a
BTW: ja to navolnatu dohrál ale jako měl jsem to z kamery z předního nárazníků a zdálo se mi to takový pomalý .... vůběc tu neni pohled zevnitř auta! v NFS5 byl parádní a teď zase ne ...
no NFSU bylo trochu jinak dělaný a Honda Civic bylo asi nejlepší auto v celé hře ... předokolka takže držela jak přikovaná a pekelně rychlá
MW je trochu o výkonu aut .. ale je prostě nesmysl abys Puntel dohrál tuhle hru což je možné ale ve skutečnosti je to prostě k..a
BTW: ja to navolnatu dohrál ale jako měl jsem to z kamery z předního nárazníků a zdálo se mi to takový pomalý .... vůběc tu neni pohled zevnitř auta! v NFS5 byl parádní a teď zase ne ...
mozna ve hre drzej predokolky jako prikovany, ale ve skuecnosti to je neco jinyho
V nfsu bylo moje nej auto Civic. Skvelej i na drifty. Ted jsem si koupil imprezu a na honicky s policajty bude OK. Diky 4*4 odpadajy problemy s rozjezdy a 300 to jede taky. Ja mam na hrani arkad starej 8 tlacitkovej gamepad a naprosto mi vyhovuje. Z klavesnice me vzdy po par h hrani desne bolely klouby na ruce. Ted mam sice slim notebookovou ale ta je spis na psani nez rychle klapani klaves. A sklavesnici se neda zatacet a klopit zatacky.
Jasper píše:Jeste mi tam vadi jedna vec, kdyz jedu, tak muj ridic co tam sedi se vubec nehybe, proste treba projizdim zatackou a on ma ruce porad rovne...
u nfs porsche unleashed tohle vsechno bylo nechapu proc to neni i u novejsich. asi se prostridali lidi v teamu
Jasper píše:Jeste mi tam vadi jedna vec, kdyz jedu, tak muj ridic co tam sedi se vubec nehybe, proste treba projizdim zatackou a on ma ruce porad rovne...
ručkuje prstama nebo řící kolenama
btw: jak jsi to vypozoroval? tobě jde pohled z kabiny?
pak jsem tu ještě četl něco jako že ten tuning stojí zaprd. to jako proč? jako že neni znát rozdíl mezi stock a ultimate?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64 Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
karf píše:btw: jak jsi to vypozoroval? tobě jde pohled z kabiny?
Ne, normalne pohled zezadu a pruhledne skla... A panak se vubec nehybe, treba sem to otocil o 180° pres rucku a on se ani nepohl, sedel rovne, volantem neotocil a ruce porad v prime poloze na volantu