na plazi hned na zaciatku som nevedel co a ako,ked ma zabili automaticky hned quick load
a zaciatok bol nudny,ten treningovy tabor
ten pristav bol inak nice, ale ked ma osetrovala sestricka,,,tie postavy strasny pohlad
Moderátor: Baneshee

Nerek bych ze obtiznost MOHPA a CoD2 je dana tim cim rikas. Obe hry jsem dohral a obe sem hral na vyssi obtiznost.Slezman píše:myslim, ze uz hery typu MOHPA a CoD(2) je obtiznost daná tím, kolikrát uploadneš, než ti hra (bez objektivní přičiny) dovolí pokračovat, čili "dal sis to blbe na hard, tak tu silnici přeběhneš na 15. pokus"
Fakt super hry! Proto už CoD2 ani nehraju.

vsak ja ti je dohraju taky, ale naseru se u toho. Proste ta hra se mnou nehraje fér, jak můžu ovlivnit šrapnel v místě, který jde přejít jen jedním způsobem?Frtka píše:Nerek bych ze obtiznost MOHPA a CoD2 je dana tim cim rikas. Obe hry jsem dohral a obe sem hral na vyssi obtiznost.Slezman píše:myslim, ze uz hery typu MOHPA a CoD(2) je obtiznost daná tím, kolikrát uploadneš, než ti hra (bez objektivní přičiny) dovolí pokračovat, čili "dal sis to blbe na hard, tak tu silnici přeběhneš na 15. pokus"
Fakt super hry! Proto už CoD2 ani nehraju.

Tomu říkám kritikaSwat píše:Je to ten nejhnusnější podvod na hráče,jakej jsem zatím pařil!!!Japonci vás vidí vždycky,zatím co já je až jako druhej,ty skripty jsou k zblití,nejednou jsem viděl,jak se doslova objevujou,snajpři na stromech se objeví tak,abych to koupil jako první,zkoušel jsem to 1000x a nejde to zahrát tak,abych je sejmul dřív,no a nakonec obtížnost-něco už jsem odehrál,tak jsem si to rozjel na 2.obtížnost,loadoval jsem snad 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000x,je to skurvenina,která se neslučuje s hratelností a zábavou.Teď už to ale dopařim,protože jsem nehorázně nasranej,takže už to beru spíš jako výzvu,než zábavu.Jedna klávesnice už to odsrala,druhá měla namále.Zlatej 1.Medal,na hard to byla řežba,tohle na cokoliv než na easy téměř nehratelný,EA to pěkně posrali.