2sluk: uved jaka rozsireni pouzivas. ja pouzivam neco pres cca 15 rozsireni a vsechny byla kompatibilni az na BBcode (ale ten jsem si zkopatibilizoval sam
Firefox 1.0.X & 1.5 & 2.0 & update prvniho postu
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- $luk
- Začátečník

downTHEMall!
Blockfall
Download Manager Tweak
CookieCuller
Disable Targets For Downloads
FlashGot
Autohide - tohle jediné fungovalo.
Firefox se sice pokusil stáhnout aktuální verze, ale žádné prý nenašel.
Teď se jdu mrknout, co je napsáno u jednotlivých rozšíření na czille, a kdyžtak stáhnu nové verze sám a šoupnu je tam ručně. Včera už jsem to nestih.
// v české verzi šlape taky FlashGot, možná jsem se včera spletl, teď už EN verzi znova instalovat nebudu.
A samozřejmě motiv vzhledu (Phoenity) je taky nekompatibilní s novou verzí...
Blockfall
Download Manager Tweak
CookieCuller
Disable Targets For Downloads
FlashGot
Autohide - tohle jediné fungovalo.
Firefox se sice pokusil stáhnout aktuální verze, ale žádné prý nenašel.
Teď se jdu mrknout, co je napsáno u jednotlivých rozšíření na czille, a kdyžtak stáhnu nové verze sám a šoupnu je tam ručně. Včera už jsem to nestih.
// v české verzi šlape taky FlashGot, možná jsem se včera spletl, teď už EN verzi znova instalovat nebudu.
A samozřejmě motiv vzhledu (Phoenity) je taky nekompatibilní s novou verzí...
- $luk
- Začátečník

Takže na czille nic, ale teď procházím https://addons.mozilla.org, a tam je u většiny rozšíření napsáno, že fungují s verzí 1.5. Tož to otestuju a doufám, že budou šlapat.
- kail
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

Takže update na 1.5 CZ právě proběhl. Z mých 11 extensions se mi hned podařilo rozběhat 5, manuálně další 3, ale ty poslední tři ne
Jde o Minimize to Tray (to mě štve dost), Super drag and go (to mě tak nějak zatim netrápí) a SessionSaver .2 (bez něj to chvilku vydržím, ale kail píše, že ho rozchodil manuálně, což se mě nepodařilo) ...
EDIT : S pomocí MR Tech Local Install se mi podařilo rozběhat Super drag and go ... ale SS i MtT ne
Jde o Minimize to Tray (to mě štve dost), Super drag and go (to mě tak nějak zatim netrápí) a SessionSaver .2 (bez něj to chvilku vydržím, ale kail píše, že ho rozchodil manuálně, což se mě nepodařilo) ...
EDIT : S pomocí MR Tech Local Install se mi podařilo rozběhat Super drag and go ... ale SS i MtT ne
Goldnoob team proud member!
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
SS jsem ted zkousel https://addons.mozilla.org/extensions/m ... on=firefox a funguje zcela bez problemu.Thellwin píše: Jde o Minimize to Tray (to mě štve dost), Super drag and go (to mě tak nějak zatim netrápí) a SessionSaver .2 (bez něj to chvilku vydržím, ale kail píše, že ho rozchodil manuálně, což se mě nepodařilo) ...
0118 999 881 999 119 7253
- Thellwin
- Administrátor

Tak už to jede ... nevím čím to předtím bylo. Každopádně díkcool.user píše: SS jsem ted zkousel https://addons.mozilla.org/extensions/m ... on=firefox a funguje zcela bez problemu.
EDIT : Takže už funguje i Minimize to tray http://minimizetotray.mozdev.org/
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zkuste se mrknout na web www.vodafonenalede.cz a nahore pak kliknete na ostrava, mi spadne cely firefox... Dela vam to taky??
- Thellwin
- Administrátor

Mě nic nepadá, akorát se po kliknutí nic neděje.Jasper píše:zkuste se mrknout na web www.vodafonenalede.cz a nahore pak kliknete na ostrava, mi spadne cely firefox... Dela vam to taky??
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Takže první negativní zkušenost ... 1.5 je snad ještě rozežranější než 1.0.4 ... ještě se mi fakt nestalo, aby FF s jedním otevřeným panelem zabíral 330 MB. Řekl bych, že v tomhle směru se směrem kupředu nepohnulo vůbec nic a je to ještě horší 
Ta k..a pandí prostě paměť ráda žere, ale nerada vrací
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Tak to je zajímavé. Já jsem od řady 1.0.X utekl právě kvůli šílenému zřaní paměti (restartuju tak 1x měsíčně, celou dobu je puštěný Firefox a v něm desítky záložek), takže FF mi dřív bral i kolem GB paměti, což bylo nesnesitelné. Přešel jsem z 1.0.4 přímo na první veřejnou betu 1.5. beta 1 a problémy s pamětí zmizely. Dneska jsem na 1.5 final EN a správa paměti je stále v pohodě. Ani při mém extrémním používání nežere FF přes 100 MB.Thellwin píše:Takže první negativní zkušenost ... 1.5 je snad ještě rozežranější než 1.0.4 ... ještě se mi fakt nestalo, aby FF s jedním otevřeným panelem zabíral 330 MB. Řekl bych, že v tomhle směru se směrem kupředu nepohnulo vůbec nic a je to ještě horší
Na druhou stranu 1.5 někdy podivně žere CPU. Teď kolísá kolem 1 %, často se drží kolem 20 %, ale už se mi několikrát stalo, že vylítla na 100 % a s PC se nedalo pořádně pracovat. Asi nějaký bug.
Veterán
- honny
- Středně pokročilý

Tohle mě občas dělávala Opera.Spectral píše:ale už se mi několikrát stalo, že vylítla na 100 % a s PC se nedalo pořádně pracovat. Asi nějaký bug.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

Pak bude roztomile swapinkat na harddisčík?cool.user píše:Vy , jenz si stezujete na nenazranost pameti FF, zkuste si stahnout extension FasterFox a tam manualne nastavit kolik pameti muze maximalne zrat
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

A po překročení to bude dělat co? Spadne?cool.user píše:muzes si nastavit oba dva parametry ....
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

A když sou potřebná?cool.user píše:po prekroceni to "nepotrebna" data ocividne smaze...
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: