Chybí panel pro Rychlé spuštění

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
wendy
Začátečník
Začátečník

Chybí panel pro Rychlé spuštění

Příspěvek od wendy »

Postihla mne zdánlivá maličkost, ale po restartu systému WinXP (Pro SP2)
chybí na spodní liště (hlavní panel?) úsek pro Rychlé spuštění. Musím si jej znovu zaškrtnout, pak je tam po celou dobu provozu OS. Přestože panely zamknu, tak při příštím startu OS panel rychlého spuštění chybí.

V nabídce Start je volba zobrazit Panel snadného spuštění zaškrtnuta.
Dá se nastavení hlavního panelu a taky plošné rozložení ikon na ploše nějak zafixovat ???

Tenhle stav je (možná) od doby, kdy jsem přidal další účet, měnil jména, pro můj účet zavedl heslo a vkládal vlastní obrázky do úvodních okének účtů.
wendy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wendy »

Pro svůj problém stále čekám na záchranou odpověď.
To mám reinstalovat OS? Poraďte mi šikovnou změnu v registru.
Nestačila by vypnout a zapnout nějaká služba?
Pomalu si asi zvyknu po startu OS panel rychlého spuštění stále obnovovat, abych uvniř "naskládané" ikonky mohl používat.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nemáš náhodou zakázané změny na ploše? (podle tvé poznámky o fixování ikon...)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Shimi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shimi »

zkus to projet antivirakem
AMD Athlon XP Barton 2500+ @ 2.04GHz (185MHz x11 / 1,675V) / Arctic Cooling Copper Silent 2TC, MSI-6570 K7N2 Delta (nForce 2 Ultra 400) @ Eurocase 300W / nForce 100Mbs Networking Controller & 5.1 Soundcard, 2x VDATA 512MB RAM DDR 400 @ 11-3-3-2.5 / Dual Channel, MSI GeForce FX5600XT (:() @ 300 / 500MHz, NEC DVD-RW ND-3520AW / SuperRack, Seagate 380013AS Barracuda 80GB @ SATA / 7200rpm, Hyundai ImageQuest Q770 @ 17" / 60Hz / 1280x1024, Genius Black Keyboard K627 / IntelliMouse Explorer 3.0 @ USB, Cannon i250 @ blank papers, Win XP Pro @ SP2, Philips SBC HP140 @ my head, Creative I-Trigue 3400 @ my table
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“