Nejde dokončit instalaci tiskárny

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
ČIKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nejde dokončit instalaci tiskárny

Příspěvek od ČIKO »

Potřeboval bych poradit.
Chtěl jsem si nainstalovat tiskárnu HP 3420 přes USB na NB Acer TM 4652,ale po dokončení to napíše hlášku:
Při instalaci zařízení došlo k chybě.
Zadaný port není znamý.
Potom tiskárna jde ale při každém zapnutí se ta hláška stále opakuje.V desktopu mi ta tiskárna šla bez problémů.
Děkuji za každou pomoc.
CPU:AMD Athlon 2200+,,MB:ECS SIS L7S7A2,,RAM:512MB 400MHz SEITEC,,VGA:nVIDIA GF FX5600 256MB,,HDD:MAXTOR 80GB ,,MECHANIKA:DVD NEC RW ND-2500A ,LG 4165B,,SAT.KARTA:SKYSTAR2,,OS:WIN XP Home
NB:Acer TM 4652 LMi
maxxis
Začátečník
Začátečník

Re: Nejde dokončit instalaci tiskárny

Příspěvek od maxxis »

ČIKO píše:Potřeboval bych poradit.
Chtěl jsem si nainstalovat tiskárnu HP 3420 přes USB na NB Acer TM 4652,ale po dokončení to napíše hlášku:
Při instalaci zařízení došlo k chybě.
Zadaný port není znamý.
Potom tiskárna jde ale při každém zapnutí se ta hláška stále opakuje.V desktopu mi ta tiskárna šla bez problémů.
Děkuji za každou pomoc.
me to delalo neco podobnyho na msi kdy jsem instaloval novejši ovladače na desku a tiskarna se nechtela nainstalovat, na starych ovladacich od desky se to instalovalo v pohode, taky to delalo hp ale bylo to multizarizeni
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

nj klasika...instaloval si tiskarnu podle toho postupu nebo to druhy,ze je tiskarna nainstalovana a jen nainstalovat ty ovladace?
ČIKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ČIKO »

Stepa píše:nj klasika...instaloval si tiskarnu podle toho postupu nebo to druhy,ze je tiskarna nainstalovana a jen nainstalovat ty ovladace?
Přpojil jsem tiskárnu k NB a potom sem jel podle instrukcí tj. podle instalačního cd.
CPU:AMD Athlon 2200+,,MB:ECS SIS L7S7A2,,RAM:512MB 400MHz SEITEC,,VGA:nVIDIA GF FX5600 256MB,,HDD:MAXTOR 80GB ,,MECHANIKA:DVD NEC RW ND-2500A ,LG 4165B,,SAT.KARTA:SKYSTAR2,,OS:WIN XP Home
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

tak na ty instrukce se vyprdni.....pripoj tiskarnu a nainstaluj drivery.....ale bez toho pomocnika
ČIKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ČIKO »

Stepa píše:tak na ty instrukce se vyprdni.....pripoj tiskarnu a nainstaluj drivery.....ale bez toho pomocnika
Prd.Dal jsem tam nový Wokna a je to v pohodě. :)

Nevím proč to nešlo poprvé,ale už v poho.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“