seagate Barracuda 160GB a msi kt3-ultra

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
breed
Nováček
Nováček

seagate Barracuda 160GB a msi kt3-ultra

Příspěvek od breed »

Na desce msi kt3 ultra jsem rozjel tento disk (Barracuda 160GB, ST3160812A ) ale zhruba po 2 týdnech se mi stane že se mi pc samovolně restartuje a OS winXP už nenaběhne.Když jsem ten disk vložil do jiného PC tak jsem zjistil že svazek kde byl OS má velokost 0 bajtů!! Jelikoš byl v záruce tak jsem ho reklamoval a dostal za něj jiný s nim se mi ale děje to samý. Do Pc jsem vložil můj původní disk seagate 10GB a nainstaloval jsem do něj winXP a tu 160-tku jsem zapojil jako slave.Vše funguje ale tak po 2 měsících se mi stalo že při normálnim zapnutí počítače se mi tam spustil scandisk a začal obnovovat soubory které jsem měl na tý vyměněný 160-tce!! Mohla by být chyba někde v mém PC a nebo je zase spatný disk??? nemá s tim někdo nějaké zkušenosti???? POMOC
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Mas Win XP SP1 nebo SP2? Mozna v tom bude problem...
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
breed
Nováček
Nováček

SP2

Příspěvek od breed »

Mám SP2
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

A ovladače pro VIA máš které?
Na K7T266Pro2-RU s KT266A nám jede IDE 160GB Hitachi zcela bez problémů. WinXP+SP2, Hyperiony 4.51
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“