pouzivam na strih videa pinnacle studio 9.Driv vse bez problemu.
Ale ted mi pri nacitani z kamery pise hlasku instrukce na adrese***odkazovala na adresu pameti.S pameti nelze provest operaci read.
Ok Ukoncit.
prosim co s tim
pinnacle studio
- jack68
- Začátečník

-
- jessie.james
- Začátečník

- Lemra
- Čestný člen

Re: pinnacle studio
Téměř ve 100% případů za to může nekorektní alokování paměťovýho prostoru některým z rezidentů. Zkontroluj, co Ti běží na pozadí, případně sem postni výpis z HiJack This.jack68 píše:pouzivam na strih videa pinnacle studio 9.Driv vse bez problemu.
Ale ted mi pri nacitani z kamery pise hlasku instrukce na adrese***odkazovala na adresu pameti.S pameti nelze provest operaci read.
Ok Ukoncit.
prosim co s tim
- jack68
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Sestava jaka? Testy jako Prime95 a memtest ok?jack68 píše:to jsem udelal ted kdyz spustim pinnacle tak pri nahravani mi spadnejessie.james píše:tak nevim jak ty, ale ja osobne bych zformatoval HDD, nahodil novou instalacku windu a mel klid. takhle se s tim muzes hrat buh vi jak dlouho a treba to nakonec nevyresis.ale uz to nevyhodi nic o pameti
Možná je to nestabilni. Pokud si teda vyloučil softwarový problem reinstalem, tak jedine tak.
- jack68
- Začátečník

-
zkousel jsem memtest a pameti OK.Me to zacalo blbnoust jak jsem nainstaloval visual studio ale to jsem odinstalvoal korektne ale dela to porad.I po reinstalaci OSDzin píše: Sestava jaka? Testy jako Prime95 a memtest ok?
Možná je to nestabilni. Pokud si teda vyloučil softwarový problem reinstalem, tak jedine tak.