Stara deska + velky disk
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Stara deska + velky disk
Ahoj,mam nasledujici dotaz. Mam starou desku s chipsetem VIA 694T + 686B a nenasel jsem na ni Bios podporujuci disky 137+GB. Vim,ze disky normalne fungujou ve windows i kdyz je nepodporuje Bios,ale mam zkusenost,ze jsem takhle dvakrat prisel o data. Myslite,ze je vyhodne koupit vetsi disk a nebo zustat u 120GB disku? Btw: jedna se o Pata disk 
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Stara deska + velky disk
a co PCI radic?ten to taky vyresi , stoji cca 300kc a mas klid, jinak jak si prisel o ty data?me to tak doma beha pres rok a bez problemu...Mike.Ace píše:Ahoj,mam nasledujici dotaz. Mam starou desku s chipsetem VIA 694T + 686B a nenasel jsem na ni Bios podporujuci disky 137+GB. Vim,ze disky normalne fungujou ve windows i kdyz je nepodporuje Bios,ale mam zkusenost,ze jsem takhle dvakrat prisel o data. Myslite,ze je vyhodne koupit vetsi disk a nebo zustat u 120GB disku? Btw: jedna se o Pata disk
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych sel do PCI radice,tak bych bral rovnou SATA a SATA disk a neresil bych to tady 
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no popravde nevim co resisMike.Ace píše:Kdybych sel do PCI radice,tak bych bral rovnou SATA a SATA disk a neresil bych to tady
takze z tehle 3 moznosti si muzes vybrat , jina proste neni , spis nam rekni jak se ti stalo ze si prisel o data, btw 120gb se dneska nevyplati.. pocital jsem pomery a dokonce dneska cena/gb vychazi nejlepe 200 a 250gb , si to schvalne videl..
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim no,ale premyslel jsem o alternative, ze si koupim vetsi disk a v nejhorsim pripade ho formatnu na 137GB a bude vystarano. Koukal jsem,ze 200GB je asi o 500kc drazsi nez 120GB 
Btw: od jaky firmy by si bral disk? .) O hitachi a samsung nic nerikej, mam k nim osobni odpor
Btw: od jaky firmy by si bral disk? .) O hitachi a samsung nic nerikej, mam k nim osobni odpor
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
v praci prodavame hlavne Seagete , Samsung. WD a Maxtor radeji neprodavame ... , Co se tyce Seagete tak super zkusenosti , nemam proti nim zadne vyhrady , treba nekdo namita hlucnost , vykon , ale ja to beru z hlediska reklamaci , Hitachi muzu ja sam osobne , ale v praci neprodavame jsou drazsi a mezi lidma nejsou moc znamy.. (myslim obyc lidma)Mike.Ace píše:Ja vim no,ale premyslel jsem o alternative, ze si koupim vetsi disk a v nejhorsim pripade ho formatnu na 137GB a bude vystarano. Koukal jsem,ze 200GB je asi o 500kc drazsi nez 120GB
btw byt tebou tak koupim fakt radic za 300kc urcite se to vyplati a naprat tam 200 ci 250gb disk , tech 300k + cena velkyho disku vyjde furt v lepsim pomeru , nez koupit prcka
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
takze jak tak koukam, vidim to na PCI radic + 200GB disk
diky vsem
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: