Máte někdo zkušenosti s toudhle grafickou kartou? Chtěl bych jí taktnout, ale nejdřív bych si chtěl přečíst rady od odborníků , tak se se mnou o své rady, tipy a zkušenosti podělte. Když jí budu chtít taktnout, tak jsou důležitý i jiný komponenty, že? Tak mám MB MSI K8N Neo2 Platinum, CPU AMD Athlon 3700+ ( San Diego ), RAM 2x512 MB DDR 400 Kingston HyperX ( 2-3-2-6-1 ) a zdroj mám 500W od EC. A jaký je maximální doporučený napětí pro tuto grafickou kartu. Díky za rady. PS : Na grafice mám to základní chlazení jak je na této kartě.
//prf.KuBA - Upraven název threadu pro potřeby sekce ATi.
Radeon X850XT - Zkušenosti, OC...
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- GuMa09
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Radeon X850XT - Zkušenosti, OC...
Až budu mít novej Comp, tak ho určitě napíšu ! 
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
1) Taktování grafiky nezávisí na ostatním HW.
2) Nevím jak chcete zvyšovat napětí, nevypadáte na machra který by byl ochoten provádět voltmody (tedy zásahy do karty které jsou poznat a pokud to poděláte tak záruka už je passé). To co se nastavuje v BIOSu je AGP signaling a na výkon či strop overclockingu to nemá žádný vliv.
3) Radeon X850XT je blbost taktovat, má to samo o sobě surovej výkon jako kráva.
2) Nevím jak chcete zvyšovat napětí, nevypadáte na machra který by byl ochoten provádět voltmody (tedy zásahy do karty které jsou poznat a pokud to poděláte tak záruka už je passé). To co se nastavuje v BIOSu je AGP signaling a na výkon či strop overclockingu to nemá žádný vliv.
3) Radeon X850XT je blbost taktovat, má to samo o sobě surovej výkon jako kráva.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- GuMa09
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak díky za rady, já teda machr rozhodně nejsem, ale procesor jsem třeba přetaktil v poho z 2,2 GHz na 2,4 GHz bez zvednutí napětí ( v Prime 95 bez chyb ). Tak já tu grafiku nebudu OC, páč jak sám říkáte, její výkon bude už i tak dost vysoký. Nashledanou
Až budu mít novej Comp, tak ho určitě napíšu !