Extra úzká klávesnice?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Extra úzká klávesnice?

Příspěvek od Stoobi »

Mám takový problém. Potřeboval bych nějakou extrémně úzkou klávesnici. Vůbec by nevadilo, kdyby neměla numerickou část. Ideální by bylo něco jako je na NB.

Nevíte někdo o něčem? Zkoušel jsem něco hledat, ale zatím bezúspěšně...mám tady Genius LuxeMate, ale ta je pořád dost široká...:(

A snížený klávesy výhodou...:)

//A tak něco jsem možná objevil...jen jí najít samostatně bez myši...:)

Obrázek
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Recenze, kde byla použita ta BenQ kláveska - http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=240 , zeptej se Pavla Kozy, kde ji koupil
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No tak asi připadá v úvahu jen ten BenQ nebo ta Chicony. Ale když porovnám ceny, tak se celkově o dost víc vyplatí ten BenQ, protože má i myš a slim klávesy... :oops: Ale zase co se týká designu, tak by se hodily spíš hranatější klávesy...:)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Genius LuxeMate mám doma a je moc širokej, takže ty ostatní, co mají normálně num klávesnici jsou taky moc.

Tak že díky za snahu, ale vypadá to na tu BenQ. :wink:
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

No kurna ty si taky navymejslis :-D

Me se ten BenQ nezda tak tenkej jako treba tohle nebo http://www.losan.cz/katalog/products_de ... bozi=20261, ale to je tvoje vec ;)

BTW ten LuxaMate, jakej je? Pritelkyne mi znarodnila ( :oups: ) muj Logitech Internet Pro a ke svymu levnymu, na hry urcenemu a verne slouzicimu "kdyz se nas*ru, tak si bouchnu" Geniusu potrebuju neco na normalni praci a tahle klaveska se mi fakt libi...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Umax ich vyraba niekolko, su podla mna kvalitne spracovane a niektore aj pekne. Pozri si ich stranku.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No mě jde především o uzkou klávesnici jako na šířku, až pak o sliv provedení. Proto ten BenQ, protože nemá numerickou část...:) A 27cm šířky je úplně ideálních.

A jakej je ten Genius? No nevím, vzal jsem ho jako napodobeninu diNovo od Logitechu, ale boužel mě to dost zklamalo. Dost mi vadí to rozložení kláves (hlavně DEL apod) a vůbec mi připadá taková neergonomická. :( Už bych do ní nešel a do shopu jí vracím... :oops:
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Aaaaaaaaaha, tak uzka na sirku, ze si to nerekl hned, ja tu hledal celou dobu uzky na vysku :oops: :lol:

A na ten Genius holt kaslu, asi si koupim dalsi Internet Pro...
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Na toho Benqa jsem dnes koukal v Electroworldu a s bezdrátovou myší stál cca 899,- a vypadá fakt dobře.
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

vidím že některým dělá problém pojmy úzká / široká :roll:
Stoobi píše: Potřeboval bych nějakou extrémně úzkou klávesnici.
Stoobi píše: mám tady Genius LuxeMate, ale ta je pořád dost široká...
Stoobi píše: je moc širokej, takže ty ostatní, co mají normálně num klávesnici jsou taky moc.
z tohoto kontextu snad všichni víme co je myšleno jako šířka klávesnice

//promazáno
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“