Plosak HD Maxdor
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- risomas
- Nováček

-
Plosak HD Maxdor
Potreboval by som elektroniku z disku Maxtor DiamondMax10 160GB (6L160PO) Prihlaste sa komu odisiel tento tisk na vadne sektory...
Popripade predam cisto novy HDD s odpalenym chipom
- To[m]aS
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Plosak HD Maxdor
Ked je cisto novy tak by mal mat logicky aj zaruku, na reklamaciu si nemyslel?risomas píše:Potreboval by som elektroniku z disku Maxtor DiamondMax10 160GB (6L160PO) Prihlaste sa komu odisiel tento tisk na vadne sektory...
To[m]aS Silent PC: AMD Sempron 2500+ cooled by Arctic Cooling Cooper Lite @7V, ASUS A7V880-DeLuxe, Blitz 512 MB DDR, GIGABYTE MAYA GeForce FX 5500 300/500@333/610 cooled by Primecooler napodobenina Zalmanu, Sound Blaster Audigy, LG DVD-RW Dual Layer 16x,Western Digital 80GB/8MB, IBM Hitachi 160 GB/8MB, PSU Frontier 350W Modded. Water Cooling in progress....
- MaTTo S
- Začátečník

-
- MaTTo S
- Začátečník

-
Re: Disk
Hmm ako sa ti to podarilo ?? Napis aspon budem vediet co z diskom nemam robit , a sorry z elektronikou ti nepomôzem ja osobne sa s tmyi vecami nestykam a ani nepoznam nikoho kto by v taktomto obore robil .risomas píše:No disk je uplne novy asi 5 dni ale to odpalenie chipu som sposobil ja. Inak pekne vyzera v strede jedneho chipu je velka cierna diera a niektore nozicky su odtavene. To neviem ci je na reklamaciu
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- risomas
- Nováček

-
Disk
No praveze sa mi to podarilo dost nestastne. Na rovnaku vetvu ako je hdd som zapojoval vetrak a ako som zasuval konektor tak tam prebehla iskra a zacitil som smrad tak som vypal pocitac skumam skumam a az po zapati pocitaca zistujem ze mam o disk menej. Pritom toto zapinanie vetraka som robil uz nespocetne krat.