Drive sem mel system Win XP bez SP1 a v pohode sem si odemikal graficku Hercules AIW 9800SE s jakyma koliv ovladacema. A obraz naprosto v pohode...Delal sem to pres Riva Tuner a po odemknuti se mi hlasil jako 256bit R350 (8*1) .
Jenze jsem z ruznych duvodu presel na XP SP1 (treba z toho ze s novejma ovladacema na chipset mi bez sp1 nejede USB na 2.0 ale jen 1.1) a ouha graficka nejde odemknout...
Delal sem to uplne stejne...pres riva tuner a po restartu se hlasi stale jako 256bit R350 (4*1) a nevim cim to je...
Puvodne sem si myslel ze za to mohou Catalisty 5.11 ale zkusil sem to i s origos ovladacema co jsem dostal ke graficce...(hodne stara verze)
Takze pokud nekdo vi cim to je tak poradte...
Nechtel bych se vracet na XP bez SP1....a nebo jet jen se 4 pipeline...to je pak silena plecka...
Problem Radeonu AIW9800SE s WIN XP SP1
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- tomrocek
- Nováček

-
- BMWe30
- Nováček

-
- tomrocek
- Nováček

-
SP2 fakt nechci....
A cista instalacka je snad samozrejmost pri zmene ovladacu....to sem delal pokazde pri zmene ovladacu....a beze zmeny...
Ale problem bych castecne mel vyresenej instalaci Omega driveru ale nastal dalsi problem...Omega drivery zrejme nepodporuji AIW (neobsahuji WDM ovladace a tak mam hromady neznamych zarizeni ktere souvisi s TV-tunerem)
Dalsi vec je jestli nekdo nevi kde najdu soft mod pro 9800SE pro ovladace 5.10 CCC....
Zatim...
A cista instalacka je snad samozrejmost pri zmene ovladacu....to sem delal pokazde pri zmene ovladacu....a beze zmeny...
Ale problem bych castecne mel vyresenej instalaci Omega driveru ale nastal dalsi problem...Omega drivery zrejme nepodporuji AIW (neobsahuji WDM ovladace a tak mam hromady neznamych zarizeni ktere souvisi s TV-tunerem)
Dalsi vec je jestli nekdo nevi kde najdu soft mod pro 9800SE pro ovladace 5.10 CCC....
Zatim...
- tomrocek
- Nováček

-
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkoušels modifikovaný drivery abys to nemusel rvát přes RivaTuner? Co vim tak odemykat pipelines jde v ovladačích DNA (hledej na Guru3D.com) a taky na softmod.techpowerup.com. Ale nevim jestli fungujou zrovna s tou AIW kartou, to bude chtít zkusit. Jinak pokud máš ozkoušeno že to na těch 8pp jede tak můžeš taky přeflashnout BIOS karty (teda pokud kdy existoval AIW R9800Pro).tomrocek píše:Abych byl presnejsi kde najdu soubor ati2mtag pro catalisty 5.10 CCC s aktivovanejma 8pipkama pro 9800SE...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.