spadne?cool.user píše:tak to uz zkus uhadnout sam
Firefox 1.0.X & 1.5 & 2.0 & update prvniho postu
- honny
- Středně pokročilý

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Thellwin
- Administrátor

Až přijedu domu tak to vyzkoušim, ale lepší by imho bylo, aby se ta paměť uvolňovala postupně. Tohle neni zrovna nejideálnější řešení, mě je jedno kolik si veme maximálně, když to opravdu potřebuje, ale chci, aby když zase 90% panelů zavřu tak tu paměť co na ně spotřeboval pěkně uvolnil. Což se bohužel neděje.cool.user píše:Vy , jenz si stezujete na nenazranost pameti FF, zkuste si stahnout extension FasterFox a tam manualne nastavit kolik pameti muze maximalne zrat
To Spectral : Já jsem zase nezpozoroval žádné problémy s využitím CPU
Goldnoob team proud member!
- Kai-Yin
- Začátečník

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi ho máš nastavený jako default prohlížeč.Jasper píše:Mám takový zajímavý problém. Kdykoliv, když zadám v IE nějakou adresu, tak se otevře FF a stránka se zobrazí v něm. Ne že bych něco proti FF měl, sám ho používám. Ale dělám webdesign, a občas potřebuju něco tesnout v IE...
Nesetkal se s tím už někdo?
- Thellwin
- Administrátor

- zombux
- Odborník PCT

tohle rozhodně není normální chování, nevrtal ses v systému nějak?Jasper píše:Mám takový zajímavý problém. Kdykoliv, když zadám v IE nějakou adresu, tak se otevře FF a stránka se zobrazí v něm. Ne že bych něco proti FF měl, sám ho používám. Ale dělám webdesign, a občas potřebuju něco tesnout v IE...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja sem se jeste bavil na foru czilla a pry to dela vice lidem po prechodu na firefox 1.5. Pry je to z duvodu ze je ff standartnim vychozim prohlizecem.zombux píše:tohle rozhodně není normální chování, nevrtal ses v systému nějak?Jasper píše:Mám takový zajímavý problém. Kdykoliv, když zadám v IE nějakou adresu, tak se otevře FF a stránka se zobrazí v něm. Ne že bych něco proti FF měl, sám ho používám. Ale dělám webdesign, a občas potřebuju něco tesnout v IE...
Nesetkal se s tím už někdo?tweak programy atd?
- zombux
- Odborník PCT

- Thellwin
- Administrátor

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kai-Yin
- Začátečník

Prosim poradte mi s tim nekdo !!!!Kdyz sem nainstaloval Forefox 1.5, tak mi nefunguji tlacitka na mysi back a forward, mys mam genius netscroll+ superior a ve verzi 1.0.7 mi to fungovalo. Nevite co s tim ?
EDIT// Jeste bych mel jeden dotaz. Kamarad kdyz klikne na link koleckem, tak se mu otevre v novym panelu, ale me to tak nefunguje, on ma normalni 3tlacitkovou mys a nikde nic nenastavoval.Ja mam Genius Superiot....
CPU: Athlon XP 2600+ SocketA @3200+; MB: ASUS A7N8X-X nForce2; VGA: ATI Sapphire Radeon X1650Pro 256mb; RAM: 2xKingmax 512mb DDR 400; HDD: Seagate 160 GB; DVD CD-RW: TEAC DW552G; DVD-RW: TEAC DV516E; TV Karta:Winfast Leadtek 2000 Xp Expert; KBD:Chicony KB-0108 Black; Mouse: Genius Netscroll Superior Silver; Monitor:Samsung 930BF.
- zombux
- Odborník PCT

mám stejnej problém, jen cokoliv se pokusím otevřít v IE tak mi to otevře tab v Opeře (což je můj výchozí prohlížeč). nejsem si jist, je DOST možný že se to děje od doby použití standalone verze IE7beta, která se chová normálně. wtf?Jasper píše:Mám takový zajímavý problém. Kdykoliv, když zadám v IE nějakou adresu, tak se otevře FF a stránka se zobrazí v něm. Ne že bych něco proti FF měl, sám ho používám. Ale dělám webdesign, a občas potřebuju něco tesnout v IE...
- zombux
- Odborník PCT

- zombux
- Odborník PCT

tak jsem vygooglil řešení, Jaspere můžeš potvrdit? mě tohle napravilo všechno tak jak má bejt
http://www.davidforster.com/2005/12/19/ ... -with-ie7/
http://www.davidforster.com/2005/12/19/ ... -with-ie7/
As just reported by The register, a recent Microsoft update causes problems with Internet Explorer 6 if you’ve previously run version 7 (beta) in ’standalone’ mode.
This hit me, but I was blaming it on a recent install of the Opera web browser as that and the update coincided, so apologies to Opera. The problem I was experiencing was that when typing in a URL in the address bar, or opening a bookmark, IE was launching the default browser (which could look like a new window if IE was set as the default). Kind of cool, but not when you use apps that require IE and use popup windows
The solution is to delete the registry key:
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{c90250f3-4d7d-4991-9b69-a5c5bc1c2ae6}