Ahoj
dělám již pár dní CD z tábora (celé CD budou vlastně takové stránky, fotky texty atd.)
Dostal jsem se ale k jednomu, celkem velkému problému. Chci mít najedne stránce na pozadí hudbu.
BGSOUND použít nemůžů - zná to jen IE, do FF se musí instalovat podrpora a já potřebuji, aby uživatel neinstaloval nic (bude to pro rodiče, což znamená že většina umí zmáčknout to tlačítko power)
EMBED - to se snažím nějak správně nastavit ale stále se mě to nedaří - mohl by mě s tím někdo pomoci? Především mě jde o správnou syntaxi - to se mě nějak nedaří zvalidovat.
Výsledek musí vypadat tak, že v IE i FF (opera atd.) to pojede bezproblému a nikdo nic nebude muset instalovat.
a poslední otázka - v jakem formátu hudbu dávat? MP3, WAV, RM, WMA? WMA mě jako jediné přehrává jak FF tak i IE, ale po vyzkoušení na jiném PC to nepřehrál ani jeden. Poslední věc co jsem zkoušl bylo dát tam M3U (playlist) a to mě zase bez přídavného modulu FF nepřehraje...IE zase u mě doma v poho...MP3/WAV FF bez modulu taky nepřehraje....IE opět v poho...
CD z tábora
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
CD z tábora
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no www.jakpsatweb.cz mam pročteno od začátku do konce...ale to je právě něco co mě nepomůže...
potřebuji jiný nápad, pravděpodobně nějaký JAVAscript na přehrávání - ale v tom se už tak nevyznám...
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- zombux
- Odborník PCT

- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
napadá mě ještě brutalforce použitím nějakého softu typu AutoPlay Media Studio, do kterého se dá dodat jak okno prohlížeče, tak i MP3 přehrávač. Budeš mít zaručenou funkčnost i "vzhled" jak to bude vypadat, ale nějak se nemůžu zbavit pocitu že je to trochu čuňárna
u HTML je podpora přehrávání audia/videa dost na štíru
u HTML je podpora přehrávání audia/videa dost na štíru