Battlefield 2 - (RESPAWN)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

To volne misto nemusi byt na systemovem disku, musi byt na disku, kde ma clovek default cestu na Programfiles...! Coz se da, TweakUI, bez problemu zmenit na D-cko a patchovat v pohode.
Ja mam toziz 2G Ccko s max. 800MB mista :wink: (zalohovatelne windows, obnova po problemu do puvodniho stavu pod 5 min :twisted: )
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

na jednom starším PC mě takto nešel nainstalovat patch na BF 1942 a byla to jedna vadná pamět pokud máš dvě zkus tam nechat jen jednu (nikdy nevíš co to blbne)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Jo, jinak se musim pripojit k stiznostem na BF2 - tedka jsem to na novych win ciste nainstalil, patchnul na v1.12 a spustil a - naskoci logo, pac cerna obrazovka a pak me to vykopne pekne zpet do win :? :shock:

Tomu rikam opravdu programatorska perla... :( Kdyby ta hra nebyla dost dobra, tak by po ni ani pes nestek, s temihle bugy... :x :x :x

Zcela uprimne to vidim tak, ze svou kopii nehodlam zlegalizovat, nebot ty problemy jsou primo neskutecne. Upozornuji - jeste pred loginem. Takze nejde o slabost EA login serveru... :(
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

trodas píše:Jo, jinak se musim pripojit k stiznostem na BF2 - tedka jsem to na novych win ciste nainstalil, patchnul na v1.12 a spustil a - naskoci logo, pac cerna obrazovka a pak me to vykopne pekne zpet do win :? :shock:

Tomu rikam opravdu programatorska perla... :( Kdyby ta hra nebyla dost dobra, tak by po ni ani pes nestek, s temihle bugy... :x :x :x

Zcela uprimne to vidim tak, ze svou kopii nehodlam zlegalizovat, nebot ty problemy jsou primo neskutecne. Upozornuji - jeste pred loginem. Takze nejde o slabost EA login serveru... :(
nechapu co tady stekas???????!!!!!!!!!!!!!!,nemame zadny problem s bf2+1.03+SF+1.12 ,,tak nechapu proc to svadis na hru,,,,pokud mas HW v poradku i win,,jestli pouzivas jakykoliv program na potlaceni frekv.moni
muze ti bf2 takhle padat a jestli pouzivas REFRESHFORCE tak je to jasnej pripad inak nevim o nicem co by se s bf2 nesneslo
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Ja nestekam, to zaprvy. Zadruhy, ReForce 1.10 je potreba, kdyz nVidia/ATI zas zapomenou/pojebaji nastaveni pac v 60Hz se to hrat neda a zadna jina hra s tim nikdy nema problem, takze BF2 je jednoznacne z tohoto hlediska ta nejpopi*enejsi hra, co jsem kdy videl :( :evil:

Tak zmrsene programovani to uz dlouho nebylo...

kvee - chtel bych ti podekovat, kdyz pouziji fintu s misto +fullscreen 1 dat +fullscreen 0 tak mi to okamzite jede - v okne ale jede... :( Hrat jsem nezkousel, ani nektera tlacitka nejsou ve svych spravnych pozicich, takze je to o nicem, ale rozjede se to.
Ted co s tim, ze. Vse jsem kontroloval a rozliseni je tedka vsude dobre (v jednom bylo nejakych 800 600 32 0, dal jsem 1024 768 32 0) a stale nic... :(
Takhle pojeb... hra je fakt uzasna vec... :x
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

to si nadavej jak chces :-D :-D :-D :-D :-D jednoduse nastavim primo ve hre 1024*768*144 a nemam co resit,,,a dokud nevypnes ten refreshforce tak ti to bude padat :-D a proc nenastavis frekvenci v setupu s rozlisenim??? to me teda zajima :)
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

přesně dám si ve hře 1280*1024 75Hz (mam LCD) a v pohodě pařim nemam co řešit :D

a že hraju hodně:
http://bf2s.com/player/BaRT_CZ/
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Mno ja si hru spustim akorat tak v okne, a at tam nastavim 800x600 100Hz ci 1024x768 100Hz, tak v obou pripadech se ti pri pokusu o spusteni v fullscreen samo ukonci a rychle... :(

A zadny refreshforce zaply nemam, ten se pousti jednou a modifikuje nastaveni, aby OpenGL aplikace jely v 100Hz a ne 60-ti...

Hmmm, tak jsem to prave zkusil a najednou to jede. Fakt na poser hra :( A to jsem od vcerejska nic nezmenil...

Co dodat? Nejhure naprogramovana hra vubec? :( :x
(viz tabulka her, jenz jedou pro reinstallu win - BF2 nejede...)
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

Zas nieje ta hra tak bezchybna aj ja mam s nou obcas problemi a to od patch 1.03 sem tam to padne do windowsu alebo bez nicoho nic stratim moc FPS a hra je nehratelna ale zachvilu to zas ide.Ale najhorsi je multiplayer na zaciatku ked sa to nahra musim pockat minimalne 30 sek. lebo to tak seka ze je to neuveritelne a to robi sem tam prve kolo mapy este ze ich byvaju 3 kola ze tie 2 su bezproblemove.BF2:SF je cely divny nezdasa mi este viac to seka na zaciatku kolko razi pocas hry a loading trva 2 krat dlhsie ako BF2 a neviem cim to je ale hlavna vec ze to ide.
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

prosimvas kdyby em tu nekdo mohl pomoci riozjet ten bt2 byl bych moc vdecny uz se stim morduji druhy den pls napiste mi na icq 336484893 diky moc!!!!uz sem zkousel snad vse co me anpadlo a stale no valid key
simhap
Nováček
Nováček

Příspěvek od simhap »

pajin.r píše:prosimvas kdyby em tu nekdo mohl pomoci riozjet ten bt2 byl bych moc vdecny uz se stim morduji druhy den pls napiste mi na icq 336484893 diky moc!!!!uz sem zkousel snad vse co me anpadlo a stale no valid key
Tak si ji kup a budes mit validni klic 8)
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

simhap píše:
pajin.r píše:prosimvas kdyby em tu nekdo mohl pomoci riozjet ten bt2 byl bych moc vdecny uz se stim morduji druhy den pls napiste mi na icq 336484893 diky moc!!!!uz sem zkousel snad vse co me anpadlo a stale no valid key
Tak si ji kup a budes mit validni klic 8)
no to me je take jasne takovahle volba ikdyz normalne se stava ze ti ho nekdo lehce ukrade....
pisu to lidem co vedi oc je nepotrebuji pomoc typu kup si org!
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

původní battl (1942) stál 1500 tenhle seženeš za 1200Kč budeš 3-4 vysmátej a moct pařit kde chceš bez problémů, to ti příjde 300Kč na rok hraní fakt moc?
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

B@RT píše:původní battl (1942) stál 1500 tenhle seženeš za 1200Kč budeš 3-4 vysmátej a moct pařit kde chceš bez problémů, to ti příjde 300Kč na rok hraní fakt moc?
no řekl ybch to takhle ty ams vse doma v oginalu?od hudby pres filmy sovtware a hry???:......navic ja si to koupim tu hru na 100%ale za 1 nemam ted na to prachy a za 2 nemam na to stroj chtel sem to jen odskouset ...
Pinďoureček
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pinďoureček »

Tak já zatím problémy se stabilitou hry nemám.
Hra mi po několika hodinách zatím nespadla. Jen, co se mi obšas stane při connectu na nějaký server, že mi hra skočí do Windows, poté naskočí do hry a začne připojování na server.

Před reinstall windows mě ošklivě zaskočila náročnost BF2: SF, kdy jsem nemohl hrát ani ve 1280x1024 bez AA a při 1024x768 4xAA se to sotva hýbalo.
Po reinstalu už jedu na 1280x1024, detaily high, bez AA, s AA jsem zatím nezkoušel. Co je mi divný, že jsem použil v nové instalaci stejné drivery na VGA. Jediné, co jsem v nové instalaci změnil byli nForce4 drivery na verzi od Intel a modifikoval jsem Audigy 2 ZS na Audigy 4 (YouPax v1.02 + ISO Audigy 4).
9800X3D CO-25/PBO2 | Noctua NH-D15 ChBl | ASUS ROG B650E-F 3057 | 64GB Kingston Beast 6000 @CL30 | 2TB Samsung 990 Pro | MSI Suprim RTX 4080 0.925/2670 | Seasonic Vertex 850 | Fractal Torrent white | Legion 5 Pro i5-12500H, 16GB, RTX 3060 0.825/1800 | Logitech MX Keys | Logitech G305 | Synology DS220+ 2x4TB Evo 870 | PS5 Digital | LG OLED65C9 | OLED48CX
Hugo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hugo »

Tiez mam problem s BF2. Velmi dlho sa pripajam k account serveru a stale neviem preco. Niekedy to uplne zatuhne. Mozno je chyba v spojeni (mam ADSL modem/router nastaveny na UPnP).

Druhy problem sa zase tyka spustenia BF2: SF. Jednoducho sa ziadna mapa z tohto datadisku nespusti, iba nahra. Nasledne ma do hodi do Win.

Stve ma aj sposob spustania "starych" map z BF2: SF ...
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

nemáš tam něaký firewall?
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

pajin.r píše:
B@RT píše:původní battl (1942) stál 1500 tenhle seženeš za 1200Kč budeš 3-4 vysmátej a moct pařit kde chceš bez problémů, to ti příjde 300Kč na rok hraní fakt moc?
no řekl ybch to takhle ty ams vse doma v oginalu?od hudby pres filmy sovtware a hry???:......navic ja si to koupim tu hru na 100%ale za 1 nemam ted na to prachy a za 2 nemam na to stroj chtel sem to jen odskouset ...
jasně od toho máš DEMO pokud ti bude makat tak hra je asi o 10-15% odladěnější a poběží určitě. Netvrdim že nemam nic páleného ale co hraju (call of Duty, BF, Delta force mam určitě origo)+
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Hugo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hugo »

B@RT píše:nemáš tam něaký firewall?
ZoneAlarmPro, ale nastaveny tak, aby sa v pripade BF2 o nic nestaral. Problem mam vsak i pri vypnutom firewalle (ostatne firewally ako ten vo Win, od nvidie a v modeme su vypnute stale).
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

s tím zkušenost nemám. Zkus položit dotaz tady je to čistě stránka o BF2
http://battlefield-saf.wz.cz/news.php
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Odpovědět