Bluetooth headset + PC ovládání hlasem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Bluetooth headset + PC ovládání hlasem

Příspěvek od Martin Kusyn »

Řeknu to takhle --- asi půl roka zpátky jsem si vyzkoušel programy VoiceMate, který jsem si docela oblíbil .... jenže ovládat PC hlasem na půl metra nemá význam ..... proto jsem začal pokukovat po nějakém bezdrátovém mikrofonku že ;-) ..... jediné na co jsem tak narazil, byly bluetooth headsety pro mobily ..... peněžně to sice není nic extra levného, ale to by se kdyžtak dalo zkousnout ..... otázka je zní pojede BT headset určený pro mobilní telefony na PC jako normální mikrofon, tak aby s ním šel třeba zmíněný VoiceMate ovládat? --- za vaše případné rady a odpovědi děkuji
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
laary
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Bluetooth headset + PC ovládání hlasem

Příspěvek od laary »

Martin Kusyn píše:Řeknu to takhle --- asi půl roka zpátky jsem si vyzkoušel programy VoiceMate, který jsem si docela oblíbil .... jenže ovládat PC hlasem na půl metra nemá význam ..... proto jsem začal pokukovat po nějakém bezdrátovém mikrofonku že ;-) ..... jediné na co jsem tak narazil, byly bluetooth headsety pro mobily ..... peněžně to sice není nic extra levného, ale to by se kdyžtak dalo zkousnout ..... otázka je zní pojede BT headset určený pro mobilní telefony na PC jako normální mikrofon, tak aby s ním šel třeba zmíněný VoiceMate ovládat? --- za vaše případné rady a odpovědi děkuji
cau ja mam doma bluetooth headset jabra 330.pouzivam k tomu usb bluetooth kllicenku msi 6967 a kdyz se pripojim s headsetem k pc tak se mi automaticky nastavi jako vychozí zvukové zarízení bluetooth.zkousel jsem s tim i volat pres icq a slape to.
mam akorat jeden velky a dost podstatny problem-kvalita zvuku je strasna.zjistil jsem ale ze je to nejspis tou usb klicenkou protoze s mbilem je zvuk dobrý takze pokud chces neco kupovat radeji pozjistuj jak ty dve zarizeni k sobe jdou.nevim cim to ze je zvuk tak spatný mozna to jde nejak vyladit ale netusim jak a nevim jak by to vypadalo kdybych chtel ovladat pc zvukem.
nic preber si to jak chces cau
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

2Laary ... díky - tohle jsem potřeboval vědět .... asi si to ještě někde vyzkouším ...
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“