nestabilni net = nepouzitelnost ICQ, co s tim???

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Yomega
Začátečník
Začátečník

nestabilni net = nepouzitelnost ICQ, co s tim???

Příspěvek od Yomega »

Mam problem a uz opravdu nevim co s tim. Mel jsem problemy s diskem, tak me ho vymenily za novy a po instalaci OS a vsech programu a ovladacu, musim rict, ze mam celkem problemy s netem. Obcas vypadne, je docela pomaly, ale neni to nic hrozneho. Co me ale nejvic stve je v podstate nepouzitelnost ICQ a jinych takovych programu. Neustale se to odpojuje a v podstate nic co poslu nedojde...zkousel jsem uz i preinstalovat ovladace k sitovce, vymenit firewall, nainstalovat misto ICQ Mirandu..a porad to samy..uz fakt nevim co mam delat. Vzdy to treba i hodku funguje a pak najednou bac a neodeslu nic...
Pripojenej jsem pres UPC a sitovku mam integrovanou na desce (nForce 2), OS - Win XP Pro...

Predem moc diky za rady... :sad:
Half-Death
Začátečník
Začátečník

Re: nestabilni net = nepouzitelnost ICQ, co s tim???

Příspěvek od Half-Death »

Yomega píše:Mam problem a uz opravdu nevim co s tim. Mel jsem problemy s diskem, tak me ho vymenily za novy a po instalaci OS a vsech programu a ovladacu, musim rict, ze mam celkem problemy s netem. Obcas vypadne, je docela pomaly, ale neni to nic hrozneho. Co me ale nejvic stve je v podstate nepouzitelnost ICQ a jinych takovych programu. Neustale se to odpojuje a v podstate nic co poslu nedojde...zkousel jsem uz i preinstalovat ovladace k sitovce, vymenit firewall, nainstalovat misto ICQ Mirandu..a porad to samy..uz fakt nevim co mam delat. Vzdy to treba i hodku funguje a pak najednou bac a neodeslu nic...
Pripojenej jsem pres UPC a sitovku mam integrovanou na desce (nForce 2), OS - Win XP Pro...

Predem moc diky za rady... :sad:
Napis UPCakum (treba do toho prestanout furt vrtat :lol: - ). Pokud ti pada spojeni na net, pak ti software nepomuze.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

zkus zmeřit ztrátovost paketů pingem - nejlíp tak 30-50 měření
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Yomega
Začátečník
Začátečník

Re: nestabilni net = nepouzitelnost ICQ, co s tim???

Příspěvek od Yomega »

Napis UPCakum (treba do toho prestanout furt vrtat :lol: - ). Pokud ti pada spojeni na net, pak ti software nepomuze.[/quote]

No ale me zarazi ze ty problemy nastali az po opetovne instalaci systemu, pred tim bylo vse v pohode. Proto jsem si myslel ze bude chyba na me strane a ne na strane UPC, ale asi jim zavolam, stejne uz nevim co jineho mam delat :(
Yomega
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yomega »

To Karf - Muzes me to prosim trosku popsat? Co se tyka siti, tak jsem v tom celkem lama, diky moc :)
Strby
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strby »

dej start -> spustit napis cmd napis ping www.seznam.cz -n 100
ono to 100 krat zkusi kontaktovat seznam.cz a pak ti vypise summary
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.

NetBow Wifi 1Mbit
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

A nechytils nějakýho bacila??? Pokud máš reinstalovanej PC, tak jestli tam máš firewall, antivir a všechny záplaty a opravy?
Zkus Spybot, nebo Adaware.
Yomega
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yomega »

Tak problem je vyresen. Muzete to smazat. Slo o to, ze jsem tam mel nejaky spyware a to me silene vytezovalo net. Ad Aware ani Spyboot nic nenasly....az Spy Sweeper nasel 3 trojany...no aspon jsem si overil kvalitu vyse uvedenych programu. Kazdopadne vsem moc diky za odpovedi...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“