Acer vydrz baterie

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
maku
Začátečník
Začátečník

Acer vydrz baterie

Příspěvek od maku »

Chci se optat jesli je pravdivy udaj v manualu o vydrzi baterie pac se mi jevi,ze nevydrzi ani tu 1 a pul jak je uvadeno. Podle mych testu vydrzi baterie cca 30min jedna se o notas viz podpis. Jeste by me zajimalo jestli je to na reklamaci?
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
everald
Nováček
Nováček

Příspěvek od everald »

No ona ta doba uvadena u baterie je pokud jen zapnes notebook a nic nedelas... ja mam ACER 3023 a doba uvadena je 3 h ale jak programuji tak cca 2,5 h, jak cumim na filmy tak asi 1h 40min, a jak hraju s plnou vybavou asi 30 min :-D
viper86
Nováček
Nováček

Příspěvek od viper86 »

Mám ten samý notebook akorát bez wifi karty (3002LM) a výdrž mám stejnou jako ty když něco dělám tak max 30-40min. Ale hodiny a půl jsem nikdy nedosáhl zkoušel jsem ztlumit co nejvíce podsvícení a nechat ho tak a maximálně hodinu,
maku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maku »

Hmm takze jak to tak sleduju tak jsem nejspis spatne koupil :x
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

maku píše:Hmm takze jak to tak sleduju tak jsem nejspis spatne koupil :x
to jsi opravdu koupil špatně, AMD do noťasu :lol:
co se týče výdrže, tak moje centrino dá 5 hodin v klidu, samozřejmě, že výdrž výrobce je při ideálních podmíkách co nejvyšších úspor
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

jj do noťasu patří centrino. ségra ná 4502Lci a běžně při kreslení v autocadu píše 3-4 hodiny.
Dzin má toho samýho a někdy i 6 hodin 8-)

btw: 40 minut mi vydržel stařičký ibm t20 8)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Takle malá vydrž to je fakt děsny, pokud máš možnost vymeny tak to vymen.
Tomu se neda rikat prenosny PC.
Jak říka Karf me to vydržti 5-6h na net. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

30min?to je snad vadnej kus , ma to vydrzet aspon tak 1-1,5h
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

JJ, Centrino je na tohle zlaté. Jak píše Dzin, 5-6 hodin běžné kancelářské práce v pohodě, ale už jsem se párkrát dostal i přes 7 hodin.

Ten Sempron zákonitě vydrží mnohem méně, ale 30 minut už je opravdu extrém a rozhodně bych s tím zkusil něco udělat. To je 30 minut ve Winech, nebo 30 minut nějaké 3D pařby?
Veterán
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Tohle to není ani tak Centrinem spíš bych to videl na 62W rádoby Mobile verzi Sempronu, kterou AMD neodlišuje od 25W verze (tj. použitelné) - poslední dobou získávám pocit, že marketing AMD je ten nejsvinštější mezi všemi :twisted: .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
maku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maku »

Spectral píše:JJ, Centrino je na tohle zlaté. Jak píše Dzin, 5-6 hodin běžné kancelářské práce v pohodě, ale už jsem se párkrát dostal i přes 7 hodin.

Ten Sempron zákonitě vydrží mnohem méně, ale 30 minut už je opravdu extrém a rozhodně bych s tím zkusil něco udělat. To je 30 minut ve Winech, nebo 30 minut nějaké 3D pařby?
No tech cca 30min je jen ve winech pri srfowani po netu no tak dnes stim zajdu do obchodu pac mi nejak blbne DVD-RW palirna nici DVD+R proste je napali,ale nic na nich neni tak nevim :x
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“