problémy se spouštěním např. her

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Constantine
Nováček
Nováček

problémy se spouštěním např. her

Příspěvek od Constantine »

Ahoj,
Dnes jsem po dlouhém boji dostal z počítače několik trojanů a spywarů. Bohužel to nezůstalo bez následků. Zkoušel jsem spustit několik her, ale každá mi dělá to samé. Naběhne černá obrazovka(vypadá to, že je rozdělena na dvě půlky, protože ne té jedné vidím myš) a nebo se mi to spadne do windows a většina oken se začerní. Pomohlo by přeinstalování ovladače graf. karty(6600)? Vir už v počítači není!!
Hitman_the_Joker
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hitman_the_Joker »

je to docela brutalni, ale az vopravdu nebudes vedet co s tim tak zformatuj disk. Ale predtim se jeste podivej na bezici procesy a vypni ty poderzrely
CPU:P4 2.8GHz HT, VGA:NVIDIA GeForce 6600 128mb, RAM: 512 mb, HDD:Maxtor 80 gb 1mb cache, MB: MSI 648F Neo,DVD-RW Lite-On DVD-RW
Constantine
Nováček
Nováček

Příspěvek od Constantine »

njn, to je právě to, co nechci udělat. Myslím, že se to děje, když hra přepíná na jiný rozlišení....Snad pomůže přeinstl. hry.
Hitman_the_Joker
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hitman_the_Joker »

tak si nekde sezen zalozni hdd a na nej si udelej zalohu a ten starej proste smaz, vono se to pekne urychli to bys docela cumel
CPU:P4 2.8GHz HT, VGA:NVIDIA GeForce 6600 128mb, RAM: 512 mb, HDD:Maxtor 80 gb 1mb cache, MB: MSI 648F Neo,DVD-RW Lite-On DVD-RW
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: problémy se spouštěním např. her

Příspěvek od Dzin »

Constantine píše:Ahoj,
Dnes jsem po dlouhém boji dostal z počítače několik trojanů a spywarů. Bohužel to nezůstalo bez následků. Zkoušel jsem spustit několik her, ale každá mi dělá to samé. Naběhne černá obrazovka(vypadá to, že je rozdělena na dvě půlky, protože ne té jedné vidím myš) a nebo se mi to spadne do windows a většina oken se začerní. Pomohlo by přeinstalování ovladače graf. karty(6600)? Vir už v počítači není!!
Tak možná tam jeste neco zustalo ale každopadne reinstal hry po zazálohovani sejvů a drivery k VGA by mohli pomoci,pokud jsou nabořeny win tak radeji reinstal,bude to rychlejši a viry odstraniš na 100% :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Bordel po virech občas holt zůstává :( ...zkus reinstall všech důležitejch ovladačů (deska, grafika, DirectX)...pokud to bude přetrvávat, tak to zformátuj a přeinstaluj - ono to bude nejjistější :wink:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“