Ahoj,
Dnes jsem po dlouhém boji dostal z počítače několik trojanů a spywarů. Bohužel to nezůstalo bez následků. Zkoušel jsem spustit několik her, ale každá mi dělá to samé. Naběhne černá obrazovka(vypadá to, že je rozdělena na dvě půlky, protože ne té jedné vidím myš) a nebo se mi to spadne do windows a většina oken se začerní. Pomohlo by přeinstalování ovladače graf. karty(6600)? Vir už v počítači není!!
problémy se spouštěním např. her
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Constantine
- Nováček

-
- Hitman_the_Joker
- Nováček

-
- Constantine
- Nováček

-
- Hitman_the_Joker
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: problémy se spouštěním např. her
Tak možná tam jeste neco zustalo ale každopadne reinstal hry po zazálohovani sejvů a drivery k VGA by mohli pomoci,pokud jsou nabořeny win tak radeji reinstal,bude to rychlejši a viry odstraniš na 100%Constantine píše:Ahoj,
Dnes jsem po dlouhém boji dostal z počítače několik trojanů a spywarů. Bohužel to nezůstalo bez následků. Zkoušel jsem spustit několik her, ale každá mi dělá to samé. Naběhne černá obrazovka(vypadá to, že je rozdělena na dvě půlky, protože ne té jedné vidím myš) a nebo se mi to spadne do windows a většina oken se začerní. Pomohlo by přeinstalování ovladače graf. karty(6600)? Vir už v počítači není!!