Nazdarek ...
Mam Win XP Prof. SP2 a 3 uzivatelske profily a na kadem chci pouzivat jine rozliseni!!
Ale problem je v tom, ze pri zmene rozliseni v jednom profilu se mi zmeni rozliseni i v tech ostatnich!!!
Nekde by melo bejt schovany zaskrtavaci policko s dotazem , jestli se rozliseni ma menit individualne nebo hromadne.
V Win 2000 nebo v 98 jsme tonasel a pouzival jediny problem v 98 byl s prihlasovai obrazovkou, kde si rozliseni delalo co chtelo, ale i to se dalo vyresit!
Ale v XP jsem to proste nenasel!! ´Mohl by mi nekdo Pls poradit kde to hledat ... uz jsem toho prolezl docela dost, ale kde nic, tu nic!!!
Diky moc.
Problem s zmenou rozliseni v Win XP Prof. SP2
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- mr.query
- Nováček

-
- Budulman
- Začátečník

-
- mr.query
- Nováček

-
Mam slabej PC a pouzivam ruzny profily na ruzny veci.Nehlede na to, ze na to PC pracuje muj otec a ten ma tak trochu problemy se zrakem, takze potrebuje nizzsi rozliseni nez ja.Docela blce se mi precuje napriklad v Flashi v rozliseni 800*600 ... je to kapanek neprehledny ... takze si to pokazdy musim menit! Uz je to docela nuda, kdyz si 3x za den menis rozliseni.
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s zmenou rozliseni v Win XP Prof. SP2
Nepodařilo se ti to vyřešit ?Mám stejný problém.