FIFA 2006 ...
Moderátor: Baneshee
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Vizi
- Začátečník

- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám stejný problém.. Ale upřímně, kašlu na to, protože nic mě nepřesvědčí, abych začal místo PSA hrát znova FIFU... Ta grafika je čím dál horší, PES sice neoplývá nejnovější grafikou, ale pořád je to hezčí, než umělá FIFA... Navíc nový PES5 mi zatím přijde hooodně dobrý, uvidíme v plné verzi....Visi píše:...
No a k problému: Co máš za klávesnici? Nemáš KB-21e?
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Nevyužívá tvá klávesnice nějakých ovaldačů, nebo utility? U méně kvalitních gamepadů z důvodu kompatibility dochází k podobným problémům.
... SaitecGaming Keyboard.
Popisek sestavy je asi k ničemu, viď?Zbyna píše:No a k problému: Co máš za klávesnici? Nemáš KB-21e?
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Vizi
- Začátečník

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
dostal si k ni redukci na ps/2? pokud ano zkus ji zapojit pres ps2jku ,pripadne si zkus sehnat kratkodobe nejakou ps2 klavesniciVisi píše:no mam SaitecGaming Keyboard jede to pres USB ta klavesnice je ted nova nevim kde je sakra hacekkdyz ju odpoojim tak to prestane ale lizt porad pod stul to fakt je pekne na houbelec
0118 999 881 999 119 7253
- Vizi
- Začátečník

cool.user píše:dostal si k ni redukci na ps/2? pokud ano zkus ji zapojit pres ps2jku ,pripadne si zkus sehnat kratkodobe nejakou ps2 klavesniciVisi píše:no mam SaitecGaming Keyboard jede to pres USB ta klavesnice je ted nova nevim kde je sakra hacekkdyz ju odpoojim tak to prestane ale lizt porad pod stul to fakt je pekne na houbelec
mam jeste starou klavesnici tak ji tam zkusim supnout ..
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vizi
- Začátečník

- smithko
- Nováček

-
Ahoj, mam malej problem, hral sem demo 06 a jede to nejak divne, jak kdyby se to trhalo, zda se mi to divny pac mam Athlona64 3000+ (winchester), GB GF 6600GT, 1GB ramky ... nekde na foru sem cetl, ze je to spusobeny tim, ze mam fps vyssi nez 60 snimku. Fraps mi vyhazuje kolem 80. Nevite nekdo jak na to (krome zvyseni rozliseni atd.)? Pes4 je stejne lepsi a 5ka jen podle dema je super! Ale to jen tak mimo soutez ... 
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

- smithko
- Nováček

-
Tak sem to vyzkousel a myslim ze je to lepsi nez predtim, ale asi to jeste neni ono, zda se mi, ze to neni uplne plynuly. Jeste sem nekde cetl, ze to muze byt tema pruhama na trave, jsou hodne uzký a kontrastni a pri pohybu kamery to muze vypadat "trhane", ale nevim, asi by to tak prislo kazdymu ... ale i tak diky moc!!!prf.KuBA píše:Měla by pomoct vertikální synchronizace obrazu, kterou zapneš v panelu driverů grafické karty.
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- snapcase
- Začátečník

vyslo demo na WorldCupFifa...mam ale problem.nejde nainstalovat.pri okne s licencnimi podmienkami mi nic nezobrazi,je tam len Accept a tusim Back.ked dam accept,nahodi hlasku,ze nemam Dx9.0c.a pri tom mam nejaky tusim z februara ci marca...skusal som sosnut demo z dvoch zdrojov,ale to iste...
na tiscali pisu,ze to snad robil iny tym ako klasicku fifu,ze je to hodne vylepsene...tak som chcel skusit,ale asi neskusim...skusal to niekto z vas?
alebo mate nejake napady?
na tiscali pisu,ze to snad robil iny tym ako klasicku fifu,ze je to hodne vylepsene...tak som chcel skusit,ale asi neskusim...skusal to niekto z vas?
alebo mate nejake napady?
Naposledy upravil(a) snapcase dne ned 16. dub 2006, 09:44, celkem upraveno 1 x.
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"
♪♫last.fm♫♪
♪♫last.fm♫♪
- Thellwin
- Administrátor

- snapcase
- Začátečník

no tak zase,ze by som hladal medzi 15 DirectX..tak to radsej na nich kaslem a dam si hned jeden zapas v PES
to nech si skusaju vyvojari a ked odo mna nieco chcu(peniaze) tak to budu musiet na to prist sami,ktory funguje..
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
♪♫last.fm♫♪
♪♫last.fm♫♪