Pls poraďťe, kupuju kompl ... už delší dobu ) pořád se nemohu rozhoupat, někdo říká to, někdo zas tamto ... představu mám kolem 30.000
... jako laikovi mi přejde být pevným bodem vždycky nějaká známá a uznávaná "marka" ...dell je drahej, našel HP vcelku bych řekl dobrou výbavu za slušnou cenu .. mrkněte a napište
Záleží co člověk na tom PC bude dělat, ale co se jedná řady Home Edition tak to na nové hry rozhodně není, podle popisu je tam deska chipset ATI Xpress 200, VGA ATI Radeon 9600 int. max. 128MB což značí podle to co jsem pochopil integrovaná grafika se sdílenou pamětí která jde nastavit až na 128MB, proč je tam napsáno ATI Radeon 9600 to opravdu nechápu (možná proto že ta ingerovaná karta má základ v ořezaném jádru ATI Radeon 9600)
Přibližný výkon integrované grafiky si můžeš prohlídnout zde http://www.svethardware.cz/art_doc-B4E3 ... 7A3CF.html
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Radil bych ti spis koupit skladanou sestavu ve specialce, nez nejaky "znackovy" pocitac. Mas tam daleko lepsi pomer cena/vykon a do te sestavy si muzes zvolit presne ty komponenty co potrebujes.
P.S. Uz sem na vlastni oci videl nekde v Tescu A64 s 256MB RAM, 40GB HDD a GF6200 jako pocitac vhodny na nejnovejsi hry...
ale pozor, pokud to má být počítač do kanclu tak bych šel do HP a pod.
Sice je hezké že si dokážeme všichni postavit počítač ale až vám selže disk tak budete čekat solidně dlouho na reklamaci, u HP ho máte druhej den vyměněnej, mám s tim hodně dobrý zkušenosti