epson stylus + inkoust freecolor
- slejtr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
epson stylus + inkoust freecolor
Dobrý den dal jsem do tiskárny tento inkoust ale kdyz se podivam do informaci tak mi to pise inkoust neznami vidim ze je plny ale tiskarna mi pise neznamy typ inkoustu takze kdyz tisknu tak mi vyjede bilej papir nevi nekdo jak nato? pripadne bylo by resenim vytahnout z te stare epson original kazety s inkoustem ten plosnak? predpokladam ze tam sou info o tom inkoustu jetsli by to ale tu tiskarnu neposralo nejspis v tom slozeni inkoustu bude rozdil.jinak v dokumentaci je napsany ze tento inkoust lze v moji epson pouzit tak nechapu. diky
1) hlavni stroj- celeron 400@450Mhz 50stupnůC při zátěži ,TNT2 M64 32MB,HD 6.4 GB,128MB Ram
2)slabší kolega Athlon XP 2500@3200+ ,512MB RAM,Radeon 9600XT 128MB,160GB seagate
2)slabší kolega Athlon XP 2500@3200+ ,512MB RAM,Radeon 9600XT 128MB,160GB seagate
- pavel77
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: epson stylus + inkoust freecolor
Pokud ti na tech starejch originalnich cartridge dosel inkoust, tak nema smysl abys ty cipi prehazoval do tech novejchslejtr píše:Dobrý den dal jsem do tiskárny tento inkoust ale kdyz se podivam do informaci tak mi to pise inkoust neznami vidim ze je plny ale tiskarna mi pise neznamy typ inkoustu takze kdyz tisknu tak mi vyjede bilej papir nevi nekdo jak nato? pripadne bylo by resenim vytahnout z te stare epson original kazety s inkoustem ten plosnak? predpokladam ze tam sou info o tom inkoustu jetsli by to ale tu tiskarnu neposralo nejspis v tom slozeni inkoustu bude rozdil.jinak v dokumentaci je napsany ze tento inkoust lze v moji epson pouzit tak nechapu. diky
To je ale malopravdepodobne, aby zasly vsechny. To bys musel mit ty spotrebovane cartridge vydelane z tiskarny delsi dobu. Jeste me napadlo jestli v tech cartridgiich i kdyz ukazuji ze jsou plne je inkoust. :old1:
Tod vse.
- slejtr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pockat jak je ta igelitova paska na tom hrdle odkud si tiskarna bere inkoust se oddelava?Kruci ja myslel ze je to ochrana ktera se nema sundavat, navic kdyz sem tam dal cartridge tak se do te pasky udelala dirka tak sme myslel ze to je v poho a predtim to fungovalo
.No tetka kdyz sem kousek pasky odtrhl tak uz to tiskne takze oddelat cely? nevyschne to?Jinak fakt diky za radu
1) hlavni stroj- celeron 400@450Mhz 50stupnůC při zátěži ,TNT2 M64 32MB,HD 6.4 GB,128MB Ram
- pavel77
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na tom hrdle se nic neodlepuje, ono to totiz ani dobre nejdeslejtr píše:Pockat jak je ta igelitova paska na tom hrdle odkud si tiskarna bere inkoust se oddelava?Kruci ja myslel ze je to ochrana ktera se nema sundavat, navic kdyz sem tam dal cartridge tak se do te pasky udelala dirka tak sme myslel ze to je v poho a predtim to fungovalo.No tetka kdyz sem kousek pasky odtrhl tak uz to tiskne takze oddelat cely? nevyschne to?Jinak fakt diky za radu
- slejtr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ahaaa ta paska nahore tak tu sem odlepil taky, sem si rikal ze ta paska na tom hrdle je dost dobre prilepena aby to bylo ono
jeste ze sem ju moc nerval
.Tak diky moc za radu.