Athl XP Barton průůůůůů** švih

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

Když tak koukam na tu desku co máš, tak je to asi jasná věc. Zmáčkni na klávesnici "insert" zapni počítač a až to najede, tak ji pust.
berki1
Nováček
Nováček

Příspěvek od berki1 »

Já tě zdravím. Přesně tuhle desku jsem měl taky. Vůbec není dobrá pro taktění :( . Jednou mi to kleklo jako tobě. Hláška na bracketu chyba pamětí. Vytáhl jsem je s DualChannelu, zapojil jen jednu do volného slotu a mačkal tlačítko restart, dokud nenaběhla. Zkoušel jsem mezitím i clearnout CMOS, až naběhla. Už jsem netaktil. Chvíli to běhalo, ale stejně jsem skončil v Czechcomputeru na reklamaci. Bez problému hned uznaná. Řekl jsem jim, že mi nenabíhá vůbec komp nic víc. Doufám, že jsem ti aspoň trochu pomohl.
Motthiff
Nováček
Nováček

Příspěvek od Motthiff »

no s tou doskou som mal tiez taky problem a nie len raz. skus prehodit ten jemper pri proc. ktory pevne nastavy FSB na 100 mhz. (pri tomto probleme je uz zbytocny clear cmos). ak toto nepomoze na uz iba prepalenie biosu to pomoze je uz som to robil 3-krat :)
M. doska: MSI K7n2 Delta, Proc: Athlon Xp 2600+@3400+ (2,3ghz), Gr. : Inno3d 6600GT 500/1000@550/1150, Zdroj : Chill 400W
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

berki1 píše:...
:lol: :lol:

No tak to samí mam teď já, párkrát mi pomohlo to co sem psal víš, ale jednou už prostě nic, deska je dead. Tak je na reklamaci v CC. Doufám, že mi to uznaj.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

MSI K7N2 Delta2 jsou problemove desky, to je pravda... Ale zalezi na stesti ktery kus se ti dostane do ruky.. Nechci to zakriknout, ale me se dostal do ruky vynikajici kus, deska je stabilni, taktovat jde na ni taky v pohode (i kdyz nevim jak by to bylo s FSB nad 200MHz, ale muj Barton by stejne vys asi nesel :roll: ).
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
delta4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delta4 »

sry myslel sem co ktera znamena podle manualu
3400 64bit 2x 1024 na 500MHz MB za tim sunka ale? NX6600GT HDD 250x2 SATA LITEON 1673 s x1 LG GSA 4167B x2
CZ je Policejni uřednicky stat pravní system je nestaven jen pro zlodeje podvodniky a lháře !!!!!!!!!!!!!!!
Ammadeus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ammadeus »

Mno vypada to tak ze pc je na oprave jak sem rikal procesor je v pohodicce deska je kaput.. ted oni si s tim nevi rady tak to posilaj az kamsi do pryc a ja jsem bez pc. a zaruka se jim moc davat nechce ale doufam ze ji daji. mno nic zkkousel jsem vsecko ale ta deska byla dead takze te by pomohla tak leda ziva voda. :P nic musim cekat doufam ze mi daj aspon nahradnmi pc zatim 8)
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“