radekhulan píše:Hrajete NFS MW někdo s gamepadem? Nějak jsem nepřišel na to, jak s gamepadem řadit na manuální převodovce..
Tak dnes jsem to nahodil. A hraju s gamepadem a pohoda,normalne jsem priradil v options gamepadu tlacitka a funguje bez problemu. Co maš za gamepad? Nekdy to zlobilo v predchozim dile.Bylo treba parkrat vypojit z USB pri win a pak to chodilo.Zatim v teto serii neni problem.Zkus si pohrat s nastavenim a prakrat to dat na default.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
prodal jsem grafiku FORSA 6200 128MBram, 64-bit, agp, kamosovi a tuhne mu most wanted, ostatni hry mu jdou jen to NFS:MW se po case jizdy sekne obraz a je slyset zvuk, popr. spadne do windows, predtim mel mx440, jinak ma Atlona 1600, 1Gb ramky,. Zkousel povic ovladacu akorat reinstal winu nedelal a nezkousel tu grafiku jinde.Nevite cim to muze byt? Poradte nebo to budu muset počenžovat zpatky.
Bolo tu rozoberane to trhanie v hre mal som 6600 GT tiež som mal dosť FPS a v určitých chvíľach to vždy neprijemne seklo
vyskúšal som Saphire x800 GTO ten ma trochu vyšší filrate 256 MB 256bit pamate a zaujimave ze na tej karte to uz vobec netrhalo a pohyb bol plinulý to to znamená že ta hra potrebuje buď 256 MB video pamate
alebo vyššiu pamaťovú priepustnosť ktorá je oproti 6600 gt na tej karte dvojnásobna
Podle mne by mali v NFS udelat neco s timi byuntami uz mam zaplnenu tu tabku z em anemozu najst a zrazu dajaky chuj zamnou sa zobrazi a mozem to nahravat odznova.a est eke dniekde pridem vzdy su uz tma auta z akej pici vedie kde pojdem hmm to by ma zaujimalo alke nic no tieto problemy by podla mne mali v buducom NFS upravit. a co vi nato hovorite?
Ze tohle je to jedina veta, ktera se da precist
Jinak jestli sem spravne pochopil dotaz, tak oni si pri hovorech vysilackou, kdyz te videj rikaj, kde ses a kam pravdepodobne jedes (samozrejme trochu podvadej, protoze PC vi uplne presne kde ses a neni problem "zhmotnit" policejni auto za horizontem).
Ale setrast je neni moc problem - mne se ted docela osvedcila taktika - vjed spolu s tak 1-2 policejnima autama do tunelu, vevnitr je znic a pak se jakoby vracej ... Poldove pred tim tunelem postavej roadblock, ty ho uvidis na mapce a pak se jen pekne vratis do hloubi toho tunelu - oni maji bloklou silnici, takze z toho smeru neprijedou a z protismeru taky neprijedou ... funguje to i na hledanosti 5 a je to docela snadny
mam nainstalovanej patch 1.3 a tak po pul hodine hrani me to proste spadne do winu.Dojedu zavod a pri nacitani to padne.Nedela to v jednom a tom stejnym miste ale na ruznych mistech =(( cim by to mohlo bejt? jinak mam WinXP pro SP2
MB:ASUS P5Q Deluxe (bios 1611)CPU:Core2Duo E8400 3Ghz@3,6GhzCHLADIČ:CM Hyper 212GPU:Gigabyte ATI HD5770 silentRAM:2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V)HDD:SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2ZDROJ:Seasonic X-460 FanLess GoldDVD:DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LSLCD:LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740)OS:Win 8.1AUDIO:AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)