Radeon 9550
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- mozeg
- Nováček

Radeon 9550
OK mam nasledujuci problem. v biose mam nastavene agp na 8x, fast write na auto. Avsak catalist control center my agp vypne. v smart gart mam agp na off. co sz tym help. hry mi padaju dvd seka a pod . potrebujem to dostat naspat na 8x.
HTPC, core i3, 1055 Ivy Bridge, 8GB RAM, 1333, 120Gb SSD
- Jo_Do
- Nováček

-
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Ano, rozdíl ve výkonu je opravdu téměř nulový.Jo_Do píše:Jinak prý údajně nárůst výkonu v AGP 8x je téměř nulový oproti 4x.
Jestli je problém s AGP 8X, tak nastav AGP 4X a FW off... zkus jestli to pomůže. Co ovladače... jaké používáš?
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- mozeg
- Nováček

ovladace som skusal od verzie catalist 5.10 a vyssie skusil som aj og gecube. podla mna je to tym pojebanym windowsom- som ho preinstaloval a od vtedy to blbne. nejde ani 2x ani 4x ani 8x agp.
//edit prf.KuBA - Nauč se prosím využívat tlačítko "edit".
predtym mi to islo v pohode tento problem sa vyskytol az po update biosu a preinstalovani windowsu
//edit prf.KuBA - Nauč se prosím využívat tlačítko "edit".
predtym mi to islo v pohode tento problem sa vyskytol az po update biosu a preinstalovani windowsu
HTPC, core i3, 1055 Ivy Bridge, 8GB RAM, 1333, 120Gb SSD
- grifin
- Začátečník

- prf.KuBA
- Středně pokročilý