Asus Probe mi hlasi zajimave veci, co s tim ?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

Asus Probe mi hlasi zajimave veci, co s tim ?

Příspěvek od Kai-Yin »

poradte prosim, co to je za vtip.

Obrázek
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Blbě ti monitoruje otáčky, takže ti hlásí, že se větrák netočí, nebo je pod minimálníma otáčkama (dá se nastavit kdy má varovat) ... mě to dělá to samý, Speedfan ok, takže doporučuju vypnout monitoring tohohle fanu v PC Probe.
Goldnoob team proud member!
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kai-Yin »

A ta chyba se jedna vetracku na zdroji ? Otevrel sem to a mam pocit ze se toci nejak pomaleji.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jestli má automatickou regulaci podle teploty tak je možný že se zpomaluje když je trochu chladněji v casu :)

V PC Probe se to dá nastavit, kdy to má upozorňovat, ale minimum je myslím 600 rpm a jestli ti to blbě monitoruje a hází nějaký nesmyslný čísla, tak ti stjně bude řvát.
Goldnoob team proud member!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Thlewin zapomel dodat ze je moznost nejen ze se toci pomalu nebo vubec, ale hlavne ze ty vetraky nemusis mit vubec zapojene. Tudiz se podivej na desku a na konektory fan.
vypadaj takhle
Obrázek

No a mel by byt zapojen jen jeden na desce . ostatni dva dle toho statusu by nemeli bejt zapoijeny vubec, pokud to tak je, tak neni co resit.
0118 999 881 999 119 7253
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Asus probe hlasi obcas kraviny mne to ukazuje obcas otacky jedneho fanu 17 654 rpm :lol:
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
James.86
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.86 »

Mi to dělá to samý a nevidím v tom problém. Prostě to nečte otáčky ze zdroje pouze otáčky ventilátorů které jsou připojeny na desku
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

James.86 píše:Mi to dělá to samý a nevidím v tom problém. Prostě to nečte otáčky ze zdroje pouze otáčky ventilátorů které jsou připojeny na desku
Imho, nacist otacky vetraku ve zdroji neumi snad zadna deska... :roll:
0118 999 881 999 119 7253
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“