jak zakázat startup obrázky
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jak zakázat startup obrázky
při startu windows mi naskakují asi tři startup obrázky (atitool, reget a kx drivers) ... dá se tomu nějak zamezit? musím každému programu do registrů nebo neexistuje nějaký program, který to zablokuje? umí něco takového třeba Autoruns? díky.
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
- jessie.james
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

Já myslím, že on chce, aby se to spouštělo při startu, ale nechce, aby mu vykakovaly ty obrázky (některé programy to dělají) ...jessie.james píše:start - spustit - msconfig - Po spusteni. Tam odtrhni veci, ktere nechces, aby se spoustely pri startu windows. Resni comp a je to.
Goldnoob team proud member!
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V nastavení těch programů by někde mělo být něco jako nespouštět úvodní obrázek při startu systému.bokononista píše:no ja chci, aby se spoustely, jen nechci, aby mi spamovali startup obrazkyjessie.james píše:start - spustit - msconfig - Po spusteni. Tam odtrhni veci, ktere nechces, aby se spoustely pri startu windows. Resni comp a je to.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no prave to ja vim, ale u nekterych to proste neni .. asi budu muset nekam do registrukillerTJ píše:V nastavení těch programů by někde mělo být něco jako nespouštět úvodní obrázek při startu systému.bokononista píše: no ja chci, aby se spoustely, jen nechci, aby mi spamovali startup obrazky
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)