podobny case byly i na Invexu ale tam byla kostka
je to dobry.. jen tak dal!
Moderátor: L4mka

no jeste bude donitr vhanet vzduch zdroj nebo je taky moznost ze vzduch ze zdroje do case vubec nepude a pridam jeste jeden fan c myslite ze bude lepsi?Woyta píše:Co se tice fanu asi bych pridal jeden dolu. Takhle ten dolni bude tocit vyse otacky a delat ramus. (moc velkej prutok vzduchu. V case radeji vidim pretlak nez podtlak.
//OT Jak tak koukam tak budu muset na sve pristi case poradne maknout abych dohnal tebe a Stoobiho.

Koukám, že ty nás asi moc neznáš co? Protože pro tvojí informaci - na Invexu jsme byli právě my s case a ta zmiňovaná kostka je od gigiho.Xmax88 píše:podobny case byly i na Invexu ale tam byla kostka

Nejseš sám, kdo jí má (já v ní mám P2 300MHz), ale teď jí modit nechci, protože je to server, kterej jede nonstop...Xmax88 píše:no pockejte az tady vystartuju ja s moji 6let starou bednou od PII 400mhz ktera je dokonce jeste na lezato![]()
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Noa? Desktop moduju a žádnej stres...Xmax88 píše:no pockejte az tady vystartuju ja s moji 6let starou bednou od PII 400mhz ktera je dokonce jeste na lezato![]()
nevim, nevim jakej bych na tom delal tuning nebo moding

<to zluty pude taky zakitovat>
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian

Všichni plně očekávání věříme že to doděláš, a slintáme nad dalším infem a fotkamaXan píše:proc se tu nic nedeje?
nejak tet na hexu nemam cas ani penize taky se moc neda delat panc je zima a snazim se sehnat lcd co sou na pokladnacha dokut nebudu vedet esi ho sezenu nebo ne tak nemuzu nic delat ale project urcite dodelam jen nevim kdy nestiham uz ani forum moc nectu
to je jen aby ste vedeli co se mnou je

Nějaké takové LCD pro nedávno mněli na www.aramex.czXan píše:proc se tu nic nedeje?
snazim se sehnat lcd co sou na pokladnacha dokut nebudu vedet esi ho sezenu nebo ne tak nemuzu nic delat ale project urcite dodelam

to jako kdyz k zesiku 2x30W pripojis repro 80W tak oddelas zesik jo? to je blbost to repro si veme jen tolik kolik da zesik...kdyby to bylo obracene...slabsi repro nez zesik tak je odvaris(viz moje testovani)...ale u zvukovky by to melo bejt stejnyKopi. píše:Počkej jak jako nepotřebuje? Jako to budeš pouštět rovnou z karty?
Nejsem nějakej profík, ale mym takovej pocit že to neni už z principu dobře, a že to nedělá zvukovce dobře - přetěžuješ jí.
Jestli kecam tak mi nafackujte.
// teďka jsem kouknul na ten link - ty nemaj svuj vlastní integrovanej zesík? Vždyť tam píšou že to má regulaci basá a hlasitosti