nastavenie sýtosti farieb na grafických kartách ATI

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
oregano
Začátečník
Začátečník

nastavenie sýtosti farieb na grafických kartách ATI

Příspěvek od oregano »

Zdravi Vás jedna vec by ma zaujímala ak niekto vie poradiť tak by som bol rád na kartach nvidie extistuje položka v olvádačoch v korekcii farieb

tkzv. digitálna rezonancia alebo sýtosť fariem čo rád používam

ale koľkokrát som mal kartu ATi tak tam vždycky farby v hrách boli na moj vkus dosť bledé a tam sa to zatial na žiadnej karte ati nedalo ani nikdy nastaviť iba tie hluposti gamma jas kontrast ale to neni ono

Dá sa ta sýtosť farieb na kartach ATI vôbec nastaviť? lebo jedine táto vec ma vždy odradí od kupy grafiky od ATi
cd2 quad core Q6600@3200 mhz/ 2 x 1O24 MB 800+ ADATA vitesta / Gigabite P35 DS3R/Foxcon 7600 GS/2x 500 GB RAID 0 a 500 GB HDD/fortron bluestorm 400w/22 LCD Fujitsu Siemen
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Pokud vím, měla by na to být položka v ovládacím panelu pod záložkou AVIVO. AVIVO podporují X1300/X1600/X1800, ale co jsem slyšel, tak položka pro sytost barev je ještě šedá (neaktivní), takže zřejmě až další drivery... Dobrá zpráva je, že to ATi hodlá podporovat.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Řešení

Příspěvek od Pepa1 »

PowerStrip to umožňuje.
oregano
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oregano »

V Power strip sa da nastaviť jedine teplota farieb čo je uplne ine ako sýtosť alebo ak vieš o nejakej položke v Power stripe ktorá to umožňuje tak mi to napíš
cd2 quad core Q6600@3200 mhz/ 2 x 1O24 MB 800+ ADATA vitesta / Gigabite P35 DS3R/Foxcon 7600 GS/2x 500 GB RAID 0 a 500 GB HDD/fortron bluestorm 400w/22 LCD Fujitsu Siemen
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

aj monitor sa da nastavit :wink:
konig
Nováček
Nováček

Příspěvek od konig »

ATT - ATI TRAY TOOLS
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

u nvidie me sere ze ma defaultne nastavenao sytost na 120-130% ted si nejsem jistej po pul hodine hrani COD 2 me tak palily oci sileny jakmile sem to nastavil na 100% oci bolet prestaly divny nechapu proc to Nvidie takhle nastavuje
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Stratos píše:u nvidie me sere ze ma defaultne nastavenao sytost na 120-130% ted si nejsem jistej po pul hodine hrani COD 2 me tak palily oci sileny jakmile sem to nastavil na 100% oci bolet prestaly divny nechapu proc to Nvidie takhle nastavuje
Tohle by mohlo mít marketingový účely - aby to vypadlo, že obraz je pěkný, sytý barevný a ne "vyblitý".
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“