Win2000 a širokopásmové připojení

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
m.prkno
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Win2000 a širokopásmové připojení

Příspěvek od m.prkno »

Takže potřeboval bych ve win2000 vytvořit širokopásmové připojení a nevim jak na to. Pls poraďte
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

co by to širokopásmové připojení mělo být? To záleží na zařízení, kterým se připojuješ, ne na W2K...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
m.prkno
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.prkno »

Ve win xp když vytvářim nové připojení k internetu tak tam zle vytvořit širokopásmové připojení, jenže ve win2k nic tokovýho neni takže s modemem který mám se ve win2k nemůžu připojit, proto se ptám čím se tam to připojení dá vytvořit(klient nebo tak něco), já sem nic nenašel proto se ptám tady.
Můj modem: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32386
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

mozna by stacilo otevrit manual :wink:
precti si popis produktu v odkazu, ktery si postnul vyse, nastavuje se to pres webove rozhrani
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
m.prkno
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.prkno »

V manuálu to neni. Můžete mi někdo poradit??
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

m.prkno
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.prkno »

Hmm tohle není ono, myslím připojení k internetu co se vytváří ve winech. Pod win xp si vytvořim nornálně připojejení k internetu dál dám širokopásmové, nastavim to podle toho manuálu a de to.
Jenže ve win2k to širokopásmový přip. prostě není. Tak bych chtěl poradit jestli nevíte "jak ho tam dostat"???
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Pro tohle zařízení se ve Windows žádné širokopásmové připojení nevytváří, pokud dobře vidím v tom manuálu, tak se při připojení přes USB tváří zařízení jako síťová karta, pokud ho připojíš UTPčkem, používá síťovou kartu v PC, zkus postupovat podle toho postupu v manuálu :x
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“