DivX vs XviD a TV ?!

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
FunkyByte
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

DivX vs XviD a TV ?!

Příspěvek od FunkyByte »

Mam doma grafiku gf4 ti 4600 od msi, kdyz na jeji s-video vystup pripojim redukci na kompozitni signal (klasika cinch) a na nej pripojim televizi, tak vse bezi jak ma, kdyz dam rozsireni (dualview). No kdyz chci prehravat film na televizi, tak klasicky pretahnu film na telku a zvetsim na celou obrazovku. Ale. Pokud je film ve formatu DivX, tak se zvetsi v pohode na celou obrazovku a krasne hraje. Ale jakmile je ve formatu XviD, tak se film sekne, obraz se zhrouti a zacnou mi po obrazovce litat divne cary a obrazce, jako kdyz bych nastavil jinou normu. Pocal vytuhne vzdycky tak na 5 sekund a pak tak sekundu jede a to do te doby, nez wmp player zavru. Nevite cim by to mohlo byt? Mam nejnovejsi codec pack. Proste Xvid nejede... Plz help...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: DivX vs XviD a TV ?!

Příspěvek od Dzin »

FunkyByte píše:Mam doma grafiku gf4 ti 4600 od msi, kdyz na jeji s-video vystup pripojim redukci na kompozitni signal (klasika cinch) a na nej pripojim televizi, tak vse bezi jak ma, kdyz dam rozsireni (dualview). No kdyz chci prehravat film na televizi, tak klasicky pretahnu film na telku a zvetsim na celou obrazovku. Ale. Pokud je film ve formatu DivX, tak se zvetsi v pohode na celou obrazovku a krasne hraje. Ale jakmile je ve formatu XviD, tak se film sekne, obraz se zhrouti a zacnou mi po obrazovce litat divne cary a obrazce, jako kdyz bych nastavil jinou normu. Pocal vytuhne vzdycky tak na 5 sekund a pak tak sekundu jede a to do te doby, nez wmp player zavru. Nevite cim by to mohlo byt? Mam nejnovejsi codec pack. Proste Xvid nejede... Plz help...
Ten Xvid teda nebeži v PC?Tam se seka?Nebo jen když ho pustiš pres tvout?
To je konflikt kodeku, jednoznačne, nekolikrat se tu probiralo že kodek pack jsou na nic!Nainstaluj samostatny Xvid, ale nekdy Ti to kodek pack rozhodi natolik že jen reinstal.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
FunkyByte
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FunkyByte »

Rad bych pomoh ostatnim se stejnym problemem, tak se tu trochu rozepisu. Prvni problem jsem vam popsal, dal se vyresit tim, ze jsem nainstaloval codec pack, ale s filtrem na titulky VobSub misto G400, pak to jelo v pohode.
No a jinak: Mam kartu GF4 ti 4600 od MSI s VIVO a mam to pripojene pres svideo -> redukce na kompozit -> TV. Filmy uz mi jedou v pohode, zadne cary nic, a to kvuli tomu, ze pouzivam bsplayer namisto wmp. Ve wmp jakmile jsem to zvetsil na celou obrazovku, tak se objevily nahore a dole takove ty dve listy, a kvuli nim byly ty cary. Vyreseno novym titulkovym filtrem, ale delalo mi to u ceske Madagaskaru, ktery jsem zkopiroval z VCD a prejmenoval na MPG. Navzdory tomu, ze byl bez titulku, tak se mi zase rozhodil obraz. No tak sem to pustil v tom bsplayeru a pohoda. Jinak pouzivam TVTool a kdyz mi ten obraz zacal tak divne litat, tak staci kliknout hned na prvni strance, v jake norme to ma bezet na televizi (Pal, NTSC nebo jak, atd...) a obraz se spravi.
Takze to je k tomu jak to udelat, ted sem jiz spokojen a na filmy se divam v pohode.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“