Gun

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

EllE
Začátečník
Začátečník

Gun

Příspěvek od EllE »

Výrobce: Neversoft
Vydavatel: Activision
Popis hry: akce ve stylu GTA zasazená do konce 19. století na Divoký západ pro PC i konzole

... aneb ukradnete a osedlejte si sveho hrebce :D

Obrázek
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

jaky to je, ma cenu to shanet?
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

No, o tom jsem zatim neslyšel a to pravidelně kupuju Level :roll: ..ale tenhle stručnej popis vypadá hodně zajímavě...
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Doufám že ty koně budou mít taky různý výkony :lol:
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
bizak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bizak »

Viděl jsem trailer a vypadalo to poměrně zajímavě. Celkem mi i chyběla nějaká kvalitní hra z Divokýho západu, takže já se na GUN těším.
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

jo,jo, podle traileru to vypada hodne dobre... ale nevim jak se bude hrat... posledni westernovku co stala za to hrat byl pro me Outlaws... sem na GUN hodne zvedavej...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Rajče píše:No, o tom jsem zatim neslyšel a to pravidelně kupuju Level :roll: ..ale tenhle stručnej popis vypadá hodně zajímavě...
nj, co nepisou v levelu, jako by nebylo :-))

V kazdem pripade je GUN plna rozporu. Me osobne se moc libi, ale mel bych trochu vyhrady k jejimu technickemu zpracovani. Nejak nemuzu poladit vykon a hra se chova stejne pri jakekoliv konfiguraci detailu. Obcasne peolinani textur je neprijemne, obcasne vypadavani textur je horsi. Co mi ovsem vadi moc je divna textura zeme a to i pri zapnutem AA vypada hrozne hranate. Jako kdyby nebylo pouzito pokrocile filtrovani textur, ktere se mimochodem neda ve hre nijam nastvit. Zkusim to jeste poladit primo na urovni ovladacu, ale nevim nevim.

V kazdem pripade ale hru jako odreagovacku doporucuji, jezdeni na koni se mi proste libi vic nez autem nebo na motorce :-)
---
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Ted ctu recenzi na TG a sem nadsenej, uz abych to mel doma... maly uryvek, ktery me nadmiru potesil... 8)

Kód: Vybrat vše

Autoři si skutečně neberou servítky, nic nepřikrášlují a nevyhýbají se ani naturalisticky podaným scénám plným násilí. V případě skalpování postřelených soků, které kromě ukojení choutek krvelačných hráčů nemá žádný jiný význam, to však podle mě už docela přepískli.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dr. Evil .... nepřekvapil :lol:

http://games.tiscali.cz/reviews/gun/index.asp

Jinak tohle vypadá hodne zajímavě a od doby Outlaws mi neco podobynho chybelo, takze to rozhodne zkusim. Ta recenze to taky chválí, tak uvidíme.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Suhy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Suhy »

Tak uz je to na ceste.Taky se tesim, az to zaparim.Vypada to na dobrou odreagovacku. :razz:
Shimi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shimi »

tak sem to dohral...nic moc :sad:
ta hra je hrozne kratka, mesta sou hrozne prazdny,mise se ukladaj na checkpointech,automaticky mireni...cekal sem od toho vic :oops:
AMD Athlon XP Barton 2500+ @ 2.04GHz (185MHz x11 / 1,675V) / Arctic Cooling Copper Silent 2TC, MSI-6570 K7N2 Delta (nForce 2 Ultra 400) @ Eurocase 300W / nForce 100Mbs Networking Controller & 5.1 Soundcard, 2x VDATA 512MB RAM DDR 400 @ 11-3-3-2.5 / Dual Channel, MSI GeForce FX5600XT (:() @ 300 / 500MHz, NEC DVD-RW ND-3520AW / SuperRack, Seagate 380013AS Barracuda 80GB @ SATA / 7200rpm, Hyundai ImageQuest Q770 @ 17" / 60Hz / 1280x1024, Genius Black Keyboard K627 / IntelliMouse Explorer 3.0 @ USB, Cannon i250 @ blank papers, Win XP Pro @ SP2, Philips SBC HP140 @ my head, Creative I-Trigue 3400 @ my table
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Me to celkem baví, takovych her tu moc neni, takže překousnu opravdu celkem hnusnou grafiku :)
Při přestřelkách dost často uštvu koně, ochranci zvířat asi jásají :oops: Když už vidim, že herka nemá šanci vydržet, posílám jí často ke všem čertům dobře mířenou ránou z brokovnice - at se netrápí :)
Jinak spomalenej čas a střely z koltu přímo do hlavy jsou efektní - občasné vystříknutí mozku na kolemjdoucí také (ne)potěší...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Ja uz taky od vcera hraju, libi se me to krev tam je, grafika se me libi, takovy GTA, modely postav se me libi, sou to takovy ti spravne spinavi desperadi, uz jenom ten Reverend se zlutym belma v ocich je super...

Sem prijel do toho prvniho mesta a hned sem sejmul nejaky neopatrnyho chodce konem a ohen byl na strese :oops:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já jsem to už dohral (+ vetšinu sub questů :lol: ), dohromady to dalo tak 6 hodin, ale lepší než nic. V zaverečny fazi jsem mel toho hrdinu tak nabušenyho a s takovým kvérem, že jednou ranou sundal jezdce i s koněm.
Chci víc her z divokýho západu :)

Jinak se mi hrozne líbí takový mini narážky na ty nejznámější westerny. Jednou jak proti vám pujde pár biřiců a človek za použití bullet time tasí a všem přostřílí lebky, to je fakt dokonalost, i kdyz graficky slabší...

Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

zitra to přinese kámoš tak uvidime jestli to stojí za to :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Tak sem prave zlikvidoval serzanta Holistra (peknej hnusak). Zajimalo by me jestli nekdo nevite jak ty chlapky z Wanted plakatu privest zivy? Nechcou se me vzdat a bouchacka jim asi vystrelit z ruky nejde nebo sem se jeste poradne netrefil...
Graficky slabsi,ale o to vic zabavny (aspon pro me) a cut sceny nemaji chybu... zatim se me nejvic libila tak jak prijedete za Hoodoo, chcete ho vodelat a von rekne ze na hore je knez s Jenny - lahudka.

(sry za komoleni jmen,ale nejsem sto si vybavit jak se pisou)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

přesně tak hra je vcelku jednoduchá jenže já ůl si neupgradoval kapsu pro dinamit a teď jsem u posleního bosse a jinak než dynamitem ho nezraniš no a já mám jenom 4 a jenom 3x ho můžu doplnit a to mi jaksi nestačí sem to podělal ....

jinak taky by mě zajímalo jak zajmout hledanýho živýho ?! sem na to jaksi nepřišel ... odstřelim mu koně ale ani to nic nepomůže :(
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Wanted dead or alive :) Taky jsem mel podstatne vetší radost, kdyz jsem je mohl dopravit dead, ale - stačí kdyz do nej napálíte pár nabojů a při souboji se budete snažit dostat se k němu zezadu. Potom zuřive mačkat klavesu pro "sebraní rukojmí" a on ho chytne. Takhle jsem pochytal ty, ktery byli žadany jako živí.

Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

tak mám docela je to pěkny taková fakt odreagovačka fajn tet začínám :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

bohuzel, po dohrani po tom ani pes nestekne. motivace k replayingu je nulova. Grafika je opravdu na to jak se to hybe naprosto otresna. Mel jsem vzdy sveho oblibeneho kone (rozumej design :-)) a dost casto se ti kone zamenovaly. Skoda, myslim si ze potencial divokeho zapadu na opravdeu kvalitni zpracovani porad stale ceka. Pokus to byl dobry, ale vnimam to jako slaby nadprumer. ;)

Hezke vanoce :-)
---
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“