Nejlepsi antispyware programek
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepsi antispyware programek
Potreboval bych poradit.Nedavno semi zobrazil klasickej zlutej trojuhelnik vedle hodin..Stahnul sem si Spy sweeper a vsechno je ok.Problem ale je, ze za 14dni vyprsi license a ja potrebuju nakej free programek proti spywaru.zkousel sem Ad-aware,ale ten je nanic.Pouzivam Nod32 a kerio firewall.co byste mi doporucili na spyware?
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Muzes mi dat linky na ty programy?Jasper píše:Ja bych doporucil kombinaci Spybot - Search & Destroy a k tomu jeste Ad-Aware (proc si myslis ze je na nic)
Jinak Ad-Aware nedokazal odstranit vsechen spyware z miho kompu i kdyz sem to projel asi 10x.Zato spy sweeper hnet na po1.A jeste ktomu ma Stit.
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://www.spybot.info/HEAD píše:Muzes mi dat linky na ty programy?
- jessie.james
- Začátečník

- Wiruss
- Středně pokročilý

- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jsem spokojenej s MS AntiSpyWare, ostatní programy mě nějak neoslovily.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- cabman
- Středně pokročilý

MS AntiSpyWare se mi zdá jako dobrá volba. Bohužel nevychytá všechnu havěť a musí se do systému hrábnout ručně
... ale ani spybot nevychytá.
Já dávám hlas Microsoftu.
Dovolím si upozornit na PC World prosinec/2005. Na straně 75 je v něm poměrně zajímavá recenze. Pro ty co se k časopisu nedostanou tak na prvních místech jsou:
Spy Sweeper 4.0 (placený)
Microsoft AS b1.0.615 (zdarma).
Já dávám hlas Microsoftu.
Dovolím si upozornit na PC World prosinec/2005. Na straně 75 je v něm poměrně zajímavá recenze. Pro ty co se k časopisu nedostanou tak na prvních místech jsou:
Spy Sweeper 4.0 (placený)
Microsoft AS b1.0.615 (zdarma).
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- zombux
- Odborník PCT

- Maxtor
- Začátečník

-
- Luk
- Mírně pokročilý

-
Osobně uznávám úplně nejvíce tři softy na spyware:
Ad Aware,Spybot, MS AntiSpyware.
Všem instaluju Ad Aware+Spybot a spokojenost.
Sám na svém ntb Toshiba užívám Ad Aware+MS AntiSpyware a spokojenost.
A Spybot jsem sia ni nezkoušel dát,to už by byla spíše zbytečnost.
Možná by výjmečně našel něco nerizikového co Ad Awre nebo MS AntiSpyware nenašel ale nepotřebuju to.
Ještě se mě na starším pc kde moc ostatní prográmyk nechtěly běžet osvědil
Spy Emergency 2005,tento prográmek osdranil nespočet věcí které Ad-Aware přehlídl.
Jinak se jednalo o drobnosti tedy nepodstatné snad jen jediná věc byla středně kritická jinak hafo drobných které Ad-Aware nenašel.
Ale jinak jsem testoval asi celkem 8 AntiSpyware programů a jedny z nejlepších jsou Ad-Aware,Spybot,MS AntiSpyware,Spy Emergency 2005
Ad Aware,Spybot, MS AntiSpyware.
Všem instaluju Ad Aware+Spybot a spokojenost.
Sám na svém ntb Toshiba užívám Ad Aware+MS AntiSpyware a spokojenost.
A Spybot jsem sia ni nezkoušel dát,to už by byla spíše zbytečnost.
Možná by výjmečně našel něco nerizikového co Ad Awre nebo MS AntiSpyware nenašel ale nepotřebuju to.
Ještě se mě na starším pc kde moc ostatní prográmyk nechtěly běžet osvědil
Spy Emergency 2005,tento prográmek osdranil nespočet věcí které Ad-Aware přehlídl.
Jinak se jednalo o drobnosti tedy nepodstatné snad jen jediná věc byla středně kritická jinak hafo drobných které Ad-Aware nenašel.
Ale jinak jsem testoval asi celkem 8 AntiSpyware programů a jedny z nejlepších jsou Ad-Aware,Spybot,MS AntiSpyware,Spy Emergency 2005
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- Wiruss
- Středně pokročilý

- Maxtor
- Začátečník

-
- Wiruss
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

já mám stejnou zkušenostWiruss píše:No je divné, že máš úplně jiné zkušenosti než stovky lidí, nebo než jakékoliv recenzenti...Maxtor píše:kteri ostatni.. treba Ad-Aware je podle me uplne bezmocnej..
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Maxtor
- Začátečník

-
Ono je nekdy mozna lepsi ridit se fakty a vlastnimi zkusenostmi, nez nejakym kratkodobym testem...Wiruss píše:No je divné, že máš úplně jiné zkušenosti než stovky lidí, nebo než jakékoliv recenzenti...
...poradte neco konstruktivniho... zmenam se samozrejme nebranim... ja jedu na firefoxu a Ad-Aware je uplne bezmocnej.. nevidi nic... najde sem tam jednu, dve polozky... Spybootem odstranuju pravidelne po navsteve rizikoych webu (u kterych uz vim, ze mi do oken neco nacpou) spousty polozek.. jsou to vetsinou trackery apod.
PC mi beha naprosto bez problemu.. zadne podezreni, na to, ze by mi v nem neco zustalo tedy nemam...
Navic mi SSD pripada uzivatelsky privetivy, takze jsem zatim nemel duvod menit.. tim ale samozrejme netvrdim, ze je dokonaly..
- shadow
- Středně pokročilý

http://www.mvps.org/winhelp2002/hosts.htmMaxtor píše:...
...poradte neco konstruktivniho... zmenam se samozrejme nebranim...
EDIT: popř. i aktivní prvek: Protowall s Anti-Spyware blacklistem a dalšími
http://www.bluetack.co.uk/modules.php?n ... klists+FAQ
všimni si ještě toho Hosts manageru nalevo - to jsem ještě neměl tu čest se s tím seznámit, ale vypadá to zajímavě.
show must go on..
- Firefly
- Začátečník

Podívej se na tuhle stránku http://spywarewarrior.com/asw-test-results-1.htm (prohlédni si všech šest testů), je tu testováno 20 AS programů ( ve dvou skupinách po deseti) a můžeš si udělat obrázek. Ten absolutně nejlepší GiantAS převzal Microsoft a až na některé nuance v možnostech Tools and Features (nástroje a vybavení), by mělo jít o stejný produkt, MS AS Beta na rozdíl od Giant AS nepodporuje W98SE,ME,NT jako Giant, neumožňuje odstranit cookies, nemá "skartovač stop" umožňující dokonalé smazání všech pozůstatků po odinstalaci aplikací a nemá průvodce nastavením. A jak vidíš ve výsledcích, všem ostatním AS programů dává Giant na pr*el o parník. Bohužel test je už rok starý, ale trošku vodítkem může být.Maxtor píše:Ono je nekdy mozna lepsi ridit se fakty a vlastnimi zkusenostmi, nez nejakym kratkodobym testem...Wiruss píše:No je divné, že máš úplně jiné zkušenosti než stovky lidí, nebo než jakékoliv recenzenti...
...poradte neco konstruktivniho... zmenam se samozrejme nebranim... ja jedu na firefoxu a Ad-Aware je uplne bezmocnej.. nevidi nic... najde sem tam jednu, dve polozky... Spybootem odstranuju pravidelne po navsteve rizikoych webu (u kterych uz vim, ze mi do oken neco nacpou) spousty polozek.. jsou to vetsinou trackery apod.
PC mi beha naprosto bez problemu.. zadne podezreni, na to, ze by mi v nem neco zustalo tedy nemam...
Navic mi SSD pripada uzivatelsky privetivy, takze jsem zatim nemel duvod menit.. tim ale samozrejme netvrdim, ze je dokonaly..
Hic PCLinuxOS bohemicum, his salta
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hm, ja sem docela spokojenej s CounterSpy, znate ten program?
Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: