Obnovovací frekvence u LCD při hrách
Moderátor: maXXmilian
- Mickey
- Nováček

-
Obnovovací frekvence u LCD při hrách
Ahoj, chci se zeptat, jakou doporučujete ze zkušenosti obnovovací frekvenci při hrách zda 60Hz nebo 75Hz, popřípadně i na běžnou činnost ve Windows. Monitor je připojen přes DVI. Díky za radu.
- Dony
- Středně pokročilý

- shadow
- Středně pokročilý

- jiri9
- Začátečník

Co mi to přinese, když zapnu VSync? Že budu mít fps synchronizované s refresh vím, ale jakou to má výhodu?
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
U lcd bohate stačí 60Hz a pro hrače bych doporučil Vsync on, sice to limituje fps na 60, ale to je dostatečná hodnota a hlavne (jak už bylo řečeno) nektery hry jsou při vyplý Vsync opravdu nekoukatelný.
Pruhy na obrazovce, docela z toho může i bolet hlava, to za tech par FPS nestojí.
Pruhy na obrazovce, docela z toho může i bolet hlava, to za tech par FPS nestojí.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vsync jak tu nekdo psal kdyz je off muze delat neplechu. mel jsem CRT a vsync off, naka starsi hra typu CS 1.5, a pri tech 100fps coz bylo max se mi obcas stalo pri rychle otocce, ze se treba ostra hrana nejake textury jakoby rozhodila a zpozdene se dokreslila da se rici... ale jak rikam je to 1 hra z XY...
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak