problemy s detekovanim IDE

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
eXtreme
Nováček
Nováček

problemy s detekovanim IDE

Příspěvek od eXtreme »

Neviem ci je to problem maticnej alebo nie (mam 8rda+ nVidia nForce 2 ULTRA 400 chipset) ale ked zapnem PC tak tam ako pise "Detecting IDE drivers..." ci co tak to tam zamrzne nic mi nedeteruje a akoby to zamrzne. Robi to len obcas. Mam cisto novy PC zablombovany a v predajni mi povedali ze je to problem vymenneho disku (ak by trebalo a bol by som si isty ze to viem napravit a ze to pomoze..case otvorim...). Ale preblem disku to nie je, pretoze aj ked ho odpojim tak to robi. Ale to tiez iba obcas, nie vzdy. Neviem cim to je! Nestretli ste sa s tym Prosim napiste mi, Diky.
(na starom PC som s tym diskom problem nemal, ale KVOLI NEMU TO NIE JE !!!)
Geo22
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problemy s detekovanim IDE

Příspěvek od Geo22 »

eXtreme píše:Neviem ci je to problem maticnej alebo nie (mam 8rda+ nVidia nForce 2 ULTRA 400 chipset) ale ked zapnem PC tak tam ako pise "Detecting IDE drivers..." ci co tak to tam zamrzne nic mi nedeteruje a akoby to zamrzne. Robi to len obcas. Mam cisto novy PC zablombovany a v predajni mi povedali ze je to problem vymenneho disku (ak by trebalo a bol by som si isty ze to viem napravit a ze to pomoze..case otvorim...). Ale preblem disku to nie je, pretoze aj ked ho odpojim tak to robi. Ale to tiez iba obcas, nie vzdy. Neviem cim to je! Nestretli ste sa s tym Prosim napiste mi, Diky.
(na starom PC som s tym diskom problem nemal, ale KVOLI NEMU TO NIE JE !!!)
firma co si zapeceti case te nuti po dobu cca 2let nakupovat komponenty jenom vod ni. :evil: proste pri koupi bych takovej komp neprevzal...
jak chhces asi tunit aha? mozna tam mas tedka akorat blbe nastaveny master-slave jumpery nebo nedocvaknutej kkonektor? skus tu pecet opatrne odriznout ziletkou a podlep si ji tim papirem na samolepky, dyby nahodou reklamace tak to tam zase vratis :)
P4 prescot, GF6600, CRT 19 iiyama
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Uz jsem parkrat videl, ze mela deska s nForce problem s detekci disku od WD (byly to vetsinou tusim 40BB, nebo jak s to znaci)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
eXtreme
Nováček
Nováček

Příspěvek od eXtreme »

Jiri Drak píše:Uz jsem parkrat videl, ze mela deska s nForce problem s detekci disku od WD (byly to vetsinou tusim 40BB, nebo jak s to znaci)
Ale ja mam sice WD jenomze 13GB ale nejde o to. Ono mi to dela i kdyz nemam nijaky disk zasunuty. (Mam jenom pevny a CD-RW)
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“