VGA Jetway

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
bmobil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

VGA Jetway

Příspěvek od bmobil »

Chtel bych koupit Radeon 9800pro od Jetway. Stoji jen 3500,- Nejsou to vyhozeny penize? Ma nekdo nejaky zkusenosti s Jetway. Ja mel jen jeden TV tuner Jetway a nic moc.
..full throttle..
poolshark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od poolshark »

Jetway... hmm... podle me se radi spis mezi beckove vyrobce, ale s touhle konkretni kartou nemam zkusenosti.... ale asi bych ji prilis neduveroval, a uz vubec ne na OC.... Je to muj nazor, chtelo by to nekoho, kdo tu kartu mel..
PC: AMD Sempron 64 3100+ (256Kb L2) 1800@2480 MHz (+37,8%), MB Asus K8N4-E Nvidia nF4 4x, socket 754, 1024 MB RAM Samsung PC3200 DDR 400@412 MHz, GeForce 7800GTX 256MB 256b, HDD Seagate Barracuda 250 + 250 + 400 GB IDE, DVD-RW LG GSA-4167B, Zdroj Fortron FSP400-60PN(PF) (LN) 400W
Notebook: ASUS M50Sr
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Já mám jetway 9600XT, hmmm, fakt nevím, zítra ji vezu na reklamačku, jenom malé chybky, ale žádný výrobce není dokonaly kromě GigaByte...
Někdo mám s produktama od JetWay dobré skušenosti...
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: VGA Jetway

Příspěvek od sh »

bmobil píše:Chtel bych koupit Radeon 9800pro od Jetway. Stoji jen 3500,- Nejsou to vyhozeny penize? Ma nekdo nejaky zkusenosti s Jetway. Ja mel jen jeden TV tuner Jetway a nic moc.
popravde neni to moc znackovy a ta znacka je spis lowend , btw 3500 neni zas tak super cena , kdyz si vezmes cenu 6600gt ci x800gto , tak bych radsi vydrzel a priplatil si na nejakou znacku :wink:
BMWe30
Nováček
Nováček

Příspěvek od BMWe30 »

tuhle značku bych moc nebral...spíš nějakýho osvědčenýho výrobce...někdy dávaj i lepší paměti...
AMD Winchester 3500+@2,6GHz, 2×512M Corsair 500Mhz, DFI LanParty-nForce4Ultra, WD 250GB disk... MSI X800XT
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: VGA Jetway

Příspěvek od Ruka »

bmobil píše:Chtel bych koupit Radeon 9800pro od Jetway. Stoji jen 3500,- Nejsou to vyhozeny penize? Ma nekdo nejaky zkusenosti s Jetway. Ja mel jen jeden TV tuner Jetway a nic moc.
Nekde jsem videl recenzi a ta "Jetway", ikdyz na krabici byo 9800pro, ve skutecnosti ma takty jako non pro 9K8 a jde pekelne spatne taktovat, jak GPU tak RAM. Vykon byl mizerny.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
JohnV
Nováček
Nováček

Příspěvek od JohnV »

Já osobně bych do ní nikdy nešel a už vůbec za ty peníze.Jetway="Záruka na problém".

XPM 2400+ !2415Mhz 230x10,5! (1,7V)@Zalman CNPS7000B-AlCu@Epox 8RDA3I rev.2.0@1xKingmax HardCore 512MB DDR500 (460Mhz) 2,5-3-3-3-7 (2,6V)@MicroStar NX6600-VTD128 Diamond (oc:550,1100)@Western Digital WD800JB - 80GB 8MB@ Combo Sony CRX320@Fortron 300W@17" Hundai B790+
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Pavel.P. píše:Já mám jetway 9600XT, hmmm, fakt nevím, zítra ji vezu na reklamačku, jenom malé chybky, ale žádný výrobce není dokonaly kromě GigaByte...
Někdo mám s produktama od JetWay dobré skušenosti...
Hele jo nech si toho s tim gigabytem :) je tu dost výrobců které prostěu dělají některé dobré a některé špatné modely, žádnbý není dokonalý ani trochu dokonalý atp ;)

//edit Jája: promazáno OT, uvědomte si že jsme v grafikách.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Já mám s gigabyte dobré zkušenosti...
JetWay fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj, naštěstí mi hodní lidé v ts.. jetway vyměnili za sapphire 9600xt, to je pošušňáníčko:-) Ta JetWay-ka shtitovka nešla vůbec přetaktovat jádro jsem musel spíše podtaktovat, sice paměti šli o 53mhz více, ale grafika a ještě ten větrák....
Už nikdy nechci vidět JetWay... fuj.
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Pavel.P. píše:Já mám s gigabyte dobré zkušenosti...
JetWay fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj, naštěstí mi hodní lidé v ts.. jetway vyměnili za sapphire 9600xt, to je pošušňáníčko:-) Ta JetWay-ka shtitovka nešla vůbec přetaktovat jádro jsem musel spíše podtaktovat, sice paměti šli o 53mhz více, ale grafika a ještě ten větrák....
Už nikdy nechci vidět JetWay... fuj.
A mne zhorela uplne nova sapphire 9550 nic som netaktoval proste zhorela a hotovo ,,
cize terazt jako co chces pocut ,, SAPPHIRE fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj ,,,, :wink:
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

segra ma jetvay 9550 taktovat de krasne takze no problem jinak za ty prachy kup spis 6600 a pretoc ji sice nvidi nemusim kvuli horsimu obrazu ale budiz :blee:
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

když ti grafika za shoří, tak to máš v klidu... prostě reklamace. Ale když ti ta grafika nejde vůbec přetakovat a háže artefakty na základních frekvencích a ty ji musíš podtaktovat a na reklamačku ti to nevezmou, protože to dělaá ve hrách... JetWay prostě nemusím... Já spíš gigabyte nebo sapphire nebo něco dobrého :wink:
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Teda to je jak chat na www.alik.cz (věk 9-13) ......

Jet-Way je úplně v pohodě značka na low-end komponenty (levnější). Zatím jsem neměl jediný problém ani s deskami ani s grafikami. Uvedený R9800Pro jsem kupoval celkem 2x a takty má normálně podle specifikace ATI. A taky má přesně takový výkon. S Taktováním je to horší, ale za ty peníze si žádný OwerClocker komponenty nekupuje. Osobně bezproblémů doporučuji. Bohužel, už myslím nejsou.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Vystihnul jsi to pěkně, pro normálního hráče to stačí, ale po overclocker's komunytu né :twisted:
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Pavel.P. píše:Vystihnul jsi to pěkně, pro normálního hráče to stačí, ale po overclocker's komunytu né :twisted:
Přesně tak, proto mě nesmyslné žvásty ve stylu "je to šmejd" vyloženě iritují, no nemůžu si pomoct :roll:
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“