Již jsem se tady ptal ohledně PES4, ale problém jsem nevyřešil. Teď jsem se někde dočetl, že pro PES4 nestačí přidat ho v bráně Firewall do výjimek, ale musí se pro něj otevřít i port. Bohužel nevím, jak.
Otevřu bránu Firewall systému Windows - dám záložku výjimky a přidat port - jenže pak to chce NÁZEV, ČÍSLO PORTU a zvolit mezi TCP nebo UDP. Bohužel nevím, co zde mám vyplnit. Pokud někdo víte, tak mi to zkuste nějak srozumitelně vysvětlit... Díky
Jak otevřít port?
Moderátor: Don
- tomygo
- Začátečník

-
- TomAker
- Začátečník

Číslo portu vyplníš podle požadavků programu. Název si dej jaký chceš (např. PES4). Pak zvol možnost TCP. Většinou se používá TCP, protože kontroluje, zda pakety došly k cíli. Pokud ne, tak se pošlou znovu. UDP nekontroluje doručení paketů, proto se používá pro např. přenos videa (zvuku), kde nevadí, že vidíš o pár políček méně.
Pokud používáš jiný firewall, tak to musíš nastavit tam.
Pokud používáš jiný firewall, tak to musíš nastavit tam.
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W