PROJECT: Emental MOD

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

to sem zvědav jak to bude vypadat :)

zatím se mi to moc líbí co se týká řemeslnosti ( doufám že bude i nějaký ten parůžek :razz: )

barva se mi osobně nelíbí ... bílá neni moje :)

zákeřný uživatel ...takže příští rok na invexu ???? :oops:

osobně jsem na vodníka rezignoval nevyplatí (je dnes nanic) se radši investuji do pěkných pasivů ...
tak držim palec :)
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

husty bublinky :razz: fakt se mi to libi :inlove: . asi je budes prosvecovat co :) hodlas tam dat nejakej barevnej prechod nebo budou svitit vsechny stejne ???
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

muzu se zeptat kde si sehnal tak levny bloky na vodnika??? za 350 to je jak zadarmo.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
mee.too
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mee.too »

master88 píše:kdyby to byl buble tak by se hodila spis modra barva a ne zelena
tak já newim ale k sejru se mi taky ta svítivě zelená moc nehodí :? moc pěkná práce a hlavně pěknej a oryginální nápad
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

comp píše:
master88 píše:kdyby to byl buble tak by se hodila spis modra barva a ne zelena
tak já newim ale k sejru se mi taky ta svítivě zelená moc nehodí :? moc pěkná práce a hlavně pěknej a oryginální nápad
OT bez se podivat do nejblizsiho marketu. Urzite tam zelenej syr najdes. :-D
Jinak bila je univerzlni hodi se ke vsemu ale take nemusim bilou case.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

bila se zelenou / bila s modrou muzou byt krasne pokud se aplikuji na dobre povedene tvary a myslim emental mod bude absolutne rulezni 8-) vubec se nenech zastrasit!

Obrázek

//EDIT: at tady nepridelavam dalsi posty: myslel jsem tim samozrejme, ze barevna kombinace s bilou je pekna a ze podporuju autora projektu v tom co dela, protoze jsem si vsiml ze tady nad bilou remcate :wink:
Naposledy upravil(a) eXp10it dne úte 13. pro 2005, 21:39, celkem upraveno 1 x.
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
obywan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od obywan »

eXp10it: Co s tim ma spolecneho to auto?
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

obywan píše:eXp10it: Co s tim ma spolecneho to auto?
jej :sarcasm: tu kombinaci barev ne?
obywan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od obywan »

no ale to je seda nebo spis stribrna a to je od obycejne bile celkem rozdil :wink:
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

what ever :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

to SaSa: mas to super,tesim se na vysledek jak Stoobi prozradil to UV senzitivni zeleny plexi bude s tou bilou asi dost cool
SaSa.K
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SaSa.K »

no barva bude určitě bílá ... ale "high gloss" :) a ještě na vrch hodím lak, aby to bylo lesklý. Jinak na bočnice a tak hodím UV aktivní zelený plexi a osvětlení asi jen UV katodama, max. jen nějaká zelená dioda ...
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

hele když to je emental mod nemělo by to bejt spíš do žluta? :D :roll:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

koza píše:hele když to je emental mod nemělo by to bejt spíš do žluta? :D :roll:
Sorry, ale je nutný tady v každým druhým příspěvku poukazovat na to, že k názvu Emental by se hodila jiná barva? Přeci je na autorovi, jakou zvolí...vím, že sasovi se taková ta reflexní zelená hodně líbí a proto jí vybral...a název vznikl až po nějaké době a vychází hlavně z těch "děr" v bočnici. A bylo by určitě konstruktivnější se tu bavit o zpracování než pořád dokola řešit barvu - je vybráno = není co řešit...:)
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saboo »

me se barva libi a jak se to jmenuje je mi fuk. Bubliny by meli svitit stejnou barvou ( a to zelenou ) bez prechodu.. michat do toho treti barvu? a jakou? aby be hodila k zeleny a bily?
Na střední jsem udělal 4 CESEMODY za zapas ( ne za sezonu za zapas )
SaSa.K
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SaSa.K »

Takže abych se vyjádřil k diskuzím ohledně názvu modu a barvy. Dříve jsem opravdu přemýšlel o názvu "Bubble mod", ale Emental mi přišel lepší, ale o název stejně nejde. Barevnou kombinaci (bílá a UV zelená) nehodlám měnit, jinak na bočnicích bude zelený UV akt. plexi, takže bublinky budou "svítit" stejnobarevně - zeleně.

Jinak jsem zas něco málo vyráběl, takže jsem zbrousil a vykytoval plech na desku. U koše na disk jsem taky vyřezal zbytečnosti a vykytoval do hladka, pak je tam přidělaný podstříklý plexi. Ještě budu muset vyvrtat díry na přidělání, ale to až bude hotovej předek, abych viděl, jak to vychází.

Obrázek
Obrázek
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

no vypadá to zajímavě...teď si nejsem jistej, jestli to plexi je podstříklý tím lakem a nebo zelenou barvou, ale spíš to vypadá na barvu. A jsem rád, že bude pěkně upravenej i vnitřek, protože na to většina lidí kašle, zvlášť to platí o mobo plechu... :wink:

Let's moddin... Obrázek Obrázek Obrázek
KocouR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KocouR »

Tento mod se vyvíjí správným směrem jen tak dál :thumbsup: , barva se mi líbí.
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

nápad velice originální a líp to dělat snad ani nejde :wink: Jsem velice napjatý na UV plexi.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no nejdriv sem si myslel ze to plexi na mechanikach je fotomontaz :lol: ale vypada to fakt wostře :up:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“