bila se zelenou / bila s modrou muzou byt krasne pokud se aplikuji na dobre povedene tvary a myslim emental mod bude absolutne rulezni vubec se nenech zastrasit!
//EDIT: at tady nepridelavam dalsi posty: myslel jsem tim samozrejme, ze barevna kombinace s bilou je pekna a ze podporuju autora projektu v tom co dela, protoze jsem si vsiml ze tady nad bilou remcate
Naposledy upravil(a) eXp10it dne úte 13. pro 2005, 21:39, celkem upraveno 1 x.
no barva bude určitě bílá ... ale "high gloss" a ještě na vrch hodím lak, aby to bylo lesklý. Jinak na bočnice a tak hodím UV aktivní zelený plexi a osvětlení asi jen UV katodama, max. jen nějaká zelená dioda ...
koza píše:hele když to je emental mod nemělo by to bejt spíš do žluta?
Sorry, ale je nutný tady v každým druhým příspěvku poukazovat na to, že k názvu Emental by se hodila jiná barva? Přeci je na autorovi, jakou zvolí...vím, že sasovi se taková ta reflexní zelená hodně líbí a proto jí vybral...a název vznikl až po nějaké době a vychází hlavně z těch "děr" v bočnici. A bylo by určitě konstruktivnější se tu bavit o zpracování než pořád dokola řešit barvu - je vybráno = není co řešit...
me se barva libi a jak se to jmenuje je mi fuk. Bubliny by meli svitit stejnou barvou ( a to zelenou ) bez prechodu.. michat do toho treti barvu? a jakou? aby be hodila k zeleny a bily?
Na střední jsem udělal 4 CESEMODY za zapas ( ne za sezonu za zapas )
Takže abych se vyjádřil k diskuzím ohledně názvu modu a barvy. Dříve jsem opravdu přemýšlel o názvu "Bubble mod", ale Emental mi přišel lepší, ale o název stejně nejde. Barevnou kombinaci (bílá a UV zelená) nehodlám měnit, jinak na bočnicích bude zelený UV akt. plexi, takže bublinky budou "svítit" stejnobarevně - zeleně.
Jinak jsem zas něco málo vyráběl, takže jsem zbrousil a vykytoval plech na desku. U koše na disk jsem taky vyřezal zbytečnosti a vykytoval do hladka, pak je tam přidělaný podstříklý plexi. Ještě budu muset vyvrtat díry na přidělání, ale to až bude hotovej předek, abych viděl, jak to vychází.
no vypadá to zajímavě...teď si nejsem jistej, jestli to plexi je podstříklý tím lakem a nebo zelenou barvou, ale spíš to vypadá na barvu. A jsem rád, že bude pěkně upravenej i vnitřek, protože na to většina lidí kašle, zvlášť to platí o mobo plechu...